Motion og bevægelse

Pilates

Pilates styrker kroppen og giver en bedre kropsholdning

Pilates er et træningssystem der styrker og træner hele kroppen. Musklerne i ryg, og mave bliver trænet og styrket således at du får en bedre kropsholdning.Få en sundere og stærkere krop og et bedre åndedræt. Du kan læse mere om kurserne nedenfor, eller tilmelde dig.

Pilates for begyndere og øvede i Nordsjælland

I Pilates er fokus på sammenhængen mellem åndedrættet og de dybere liggende muskler. Ved at kontrollere og styre åndedrættet, leder du energi rundt i kroppen og kommer af med spændinger.

Fordelen ved et kursus i Pilates er, at det er en udfordrende og effektiv træning af kroppen, og samtidig skånsom. Alle kan derfor dyrke Pilates, uanset alder. I FOF Nordsjælland tilbyder vi flere forskellige kurser i Pilates, så der er noget for enhver smag.

  • Pilates 60+, for dig der gerne vil arbejde med en mere skånsom form for Pilatestræning.
  • Pilates og stræk. Her kombineres træning og udstrækningsøvelser.
  • Klassisk Pilates – der arbejdes med kroppens kerne som mave, ryg og bækkenbund, samt balancen, stræk og afspænding. .
  • Gotved Puls og Pilates – Her kombinerer vi Pilates og Gotvedgymnastik. Hvor Pilates fokuserer på langsomme stræk og bevægelser, fokuserer Gotvedgymnastik på bevægelser af hele kroppen, i takt til musik.
  • Dynamisk pilates er for dig der ønsker et pilatesprogram med lidt mere sved på panden.

Du kan se det aktuelle program nedenfor, og tilmelde dig med det samme.

Læs mere

Hvem kan deltage på et kursus i pilates?

FOF Nordsjælland tilbyder Pilates kurser for alle. Vi har kurser for begyndere, øvede og ældre.

Hvor kan jeg gå til Pilates i Nordsjælland?

Du kan gå til Pilates i Allerød, Charlottenlund, Espergærde, Farum, Humlebæk, Hørsholm, Charlottenlund og Værløse. De aktuelle tidspunkter kan du se på de enkelte hold.

Tilmelding til Pilates

Har du brug for yderligere information, kan du nedenfor læse mere om hvert hold,  og undervisningen. Tilmelding sker her på siden, eller under selve holdet nederst på siden.

Hvis du har yderligere spørgsmål, så er du altid velkommen til at kontakte os på tlf.: 3963 7010 eller mail: kontakt.nordsjaelland@fof.dk.