Motion og bevægelse

Skånsom motion

Hensyntagende motion efter dine behov

Hvis du er bevægelses-, stress- eller vejrtrækningshæmmet, tilbyder FOF Nordsjælland skånsom motion på mindre hold. Undervisningen er tilrettelagt dig der har brug for hensyntagende motion, med plads til den enkelte. Se mere nedenfor.

Bevægelse, rygtræning og afspænding

Vores hensyntagende motion er for deltagere med fx en ryglidelse, stress, KOL, gigt, osteoporose eller som på anden måde er bevægelses-, stress- eller vejrtrækningshæmmede. Undervisningen er særligt tilrettelagt i forhold til deltagernes handicap, og der er højst 8 deltagere på holdene.

FOF Nordsjælland tilbyder mange former for skånsom motion på mindre hold. For dig der lider af Osteoprose, tilbyder vi særlige hold med fokus på specialtræning af ryggen. Her vil du få gode råd til bedre arbejds- og hvilke stillinger samt balancetræning og styrkelse af muskler og led. Ud over dette tilbyder vi særlig motion for KOL og lungetræning, samt balance og stabilitet, bevægelse og afspænding samt blid Yoga.

Du kan se det aktuelle udvalg af vores skånsomme motionshold nedenfor.

Læs mere

Hvem kan deltage i vores skånsom motion?

De hensyntagende motionsformer er for dig der har forskellige lidelser der hæmmer bl.a. vejrtrækning og bevægelse. Kursisterne skal underskrive en erklæring for berettigelse til at deltage på disse hold.

Hvor kan jeg få skånsom motion i Nordsjælland?

FOF Nordsjælland tilbyder hensyntagende motion i Allerød, Charlottenlund, Espergærde, Farum, Gentofte, Humlebæk, Nivå, Rungsted Kyst og Værløse. De aktuelle placeringer og tidspunkter kan du se nedenfor. Du kan få mere information om de enkelte hold nedenfor.

Tilmeld dig i dag

Hvis du gerne vil gå til hensyntagende motion på mindre hold, er der mange tilbud hos os. Du kan nedenfor tilmelde dig det hold der passer bedst til dig og dit behov.

Hvis du har brug for yderligere oplysninger, så kan du altid kontakte FOF Nordsjælland tlf.: 3963 7010 eller mail: kontakt.nordsjaelland@fof.dk