Motion | Bevægelse

Bevægelse

Skånsom gymnastik i Nordsjælland

Leder du efter skånsom gymnastik i Nordsjælland, har FOF Nordsjælland flere bevægelseshold, du kan tilmelde dig.Vi arbejder hele kroppen igennem: Strækker, styrker og gør kroppen smidigere gennem forskellige øvelser. I undervisningen styrker du din krop og dit fysiske velvære med styrke- og kredsløbsøvelser. Du kan selv lave disse gymnastikøvelser fremover, så du bevarer din veltrænede krop og de gode resultater

Vi tilbyder:

- Motion og afspænding
- Bevægelseslære og afspænding
- Indre nærvær

Læs mere

Fysisk velvære

Vi lytter til god musik på vores gymnastikhold, så du kommer i den rette stemning til at arbejde med din krop og får et bedre fysisk velvære. Med gymnastikundervisning i FOF Gentofte vil du opleve en forbedret styrke i din krop, bedre kondination og at du bliver bedre til at koordinere dine muskler.

Gymnastik er ikke kun for børn

For mange er det helt naturligt at gå til gymnastik som børn. Du har mindst lige så godt af det, når du er blevet voksen. Gymnastik er en af de sportsgrene, du sagtens kan dyrke hele livet. På dette særlige skånehold tager vi selvfølgelig hensyn til det, hvis der er øvelser, du ikke kan lave.