Motion | Bevægelse

Korrektion af Holdning

Holdningskorrektion

Inspireret af mensendieck tilbyder FOF Nordsjælland nu holdningskorrigerende undervisning.

Få mere harmoni og balance i kroppen og lær at bruge kroppens muskler og led rigtigt samtidig med at du bliver mere bevidst om, hvordan du bruger din krop. Undervisningen giver styrke og smidighed samtidig med at du opnår en god holdning med balance i kroppens muskler og frihed i dine bevægelser.

Små hold

Dette hold er særligt tilrettelagt til dig, der har skavanker, som vi skal tage hensyn til, når vi underviser dig. 

Læs mere  

Undervisningen foregår foran et spejl, så du hele tiden kan følge med i, hvordan din krop reagerer. Undervisning bygger på  langsomme glidende bevægelser der afspænder musklerne og får hele nervesystemet til at slappe af samt bevægelser der samtidig styrker dine muskler. Disse metoder er særdeles velegnede til genoptræning efter brystoperationer, knæskader, hofteledsoperationer og diskusprolapser.

Hos FOF Nordsjælland undervises der på små hold med maks. otte deltagere og øvelserne vil derfor blive tilpasset til dig og din krop.  

Holdningskorrektion hjælper mod en række sygdomme

Netop fordi vi tilpasser øvelserne til den enkelte, er holdingskorigerende træning god for mange mennesker med en lang række forskellige problemer. Hvad enten du døjer med slidgigt, leddegigt, bækkenbundsløsning, muskelspændinger, skæv ryg, piskesmæld, hovedpine eller museskader.

 

Hvor kan jeg tilmelde mig holdningskorrektion i Nordsjælland?

FOF Nordsjælland tilbyder holdningskorrektion i Charlottenlund og Hørsholm. Du kan se de aktuelle tidspunkter nedenfor.

 

Yderligere information

Har du spørgsmål er du altid velkommen til at kontakte FOF Nordsjælland på tlf.: 3963 7010 eller mail: kontakt.nordsjæalland@fof.dk