Motion og bevægelse

Skånsom vandtræning

Skånsom træning i varmt vand hos FOF Nordsjælland

Hvorfor gymnastik i vand? Ved vandgymnastik vil opdriften støtte og bære kroppen. Det muliggør øvelser, hvor svage led og muskler styrkes effektivt uden overbelastning.

Læs mere

Hvem kan gå til varmtvandstræning? 

Vandgymnastik er ideelt for personer med knogleskørhed eller folk der har brug for skånsom træning efter operation, men også personer med forskellige bevægelsesvanskeligheder i kroppen kan have gavn af vandtræning. Der undervises på små hold, hvor der tages individuel hensyn til bevægehandicap. 

Kursisterne skal underskrive en handicaperklæring for berettigelse til at deltage på hold, hvor der tages særligt hensyn til deltagernes bevægehandicap.

Hvor kan jeg gå til varmtvandstræning i Nordsjælland?

Vi tilbyder varmtvandsbassintræning for mænd og kvinder i alle aldre i Gribskov Svømmehal, Frederiksværk Svømmehal; Kildeskovshallen i Gentofte og på Strandlund i Charlottenlund. De aktuelle tidspunkter kan du se på de enkelte hold.

Har du spørgsmål?

Har du spørgsmål til FOF Nordsjællands kurser i skånsom varmtvandstræning, er du altid velkommen til at kontakte os på tlf.: 3963 7010 eller mail: kontakt.nordsjaelland@fof.dk.