Motion og bevægelse

Lange forløb

Større ro i din hverdag

Vi tilbyder mange former for yogaundervisning, og der er noget for enhver smag. Vi har almindelig yoga flere steder i Nordsjælland, hvor du lærer yogaøvelser, som du kan bruge overalt og opnå større ro i din hverdag. Vi har også Hatha yoga, som er en variation af klassisk yoga, og de yogaøvelser, som vi bruger, virker både opkvikkende og afslappende på samme tid. Du har også mulighed for at vælge en dynamisk form for Hatha yoga, hvor vores yogastillinger tilsættes endnu mere energi.  

Læs mere

Velvære og smidighed

Yoga er et træningssystem, som primært arbejder med forskellige yogastillinger, åndedrætsteknikker og afspænding. Læs mere Det er blevet rigtig populært i Danmark, og der findes en lang række yogaformer. Formålet med de forskellige yogaøvelser er, at påvirke kroppens muskler og led, så der opnås større smidighed, styrke og bevidsthed om kroppen. Det er desuden med til at give en følelse af ro og velvære gennem blandt andet yogastillinger og åndedrætsteknikker.   

Læs om vores mange forskellige typer yogaundervisning i Nordsjælland nedenfor, og tilmeld dig inden holdene bliver fyldt op.

Har du spørgsmål?

Har du spørgsmål til vores undervisning i yoga, er du altid velkommen til at kontakte FOF Nordsjælland på tlf.: 3963 7010 eller på mail: kontakt.nordsjaelland@fof.dk.