Oplevelser, ture og rejser

Rejser

Rejser med FOF Nordsjælland

Vi glæder os til at invitere dig med ud at rejse igen! 

Vi rejser selvfølgelig kun, når Udenrigsministeriets rejsevejledning tillader det. Læs mere om de enkelte rejser nedenfor. Hvis du tilmelder dig en interesseliste, vil du blive kontaktet med program og priser, så snart vi kan rejse igen.

Hver sæson kan du komme med på fantastiske rejser i udlandet. Vi udvælger altid rejser til spændende steder. Forkæl dig selv med en rejse med indhold og i selskab med erfarne rejseledere.

Spændende kulturelle rejser i udlandet

Hver sæson tilbyder FOF Nordsjælland forskellige rejser til udlandet. Vi udvælger spændende rejsemål på kortere og længere ture. De aktuelle programmer kan du se her på siden, så snart et dagsprogram med priser er klar. Hold øje med vores hjemmeside.

FOF Nordsjælland er medlem af rejsegarantifonden, nr. 759. 

Bemærk, at der for weekendture med overnatning og rejser gælder helt specielle regler og deadlines for afbestilling og tilbagebetaling. FOF Nordsjælland returnerer ikke indbetalte beløb til depositum og 2. rate i tilfælde af at du ønsker at afmelde dig rejsen f.x. på grund af sygdom.

Kontakt os på tlf 3963 7010 for yderligere information eller læs mere under den enkelte rejse.

Læs mere

Rejser til Sverige: Gotland

Hvis du ønsker at opleve mere af naturskønne Sverige, så tilbyder vi nogle spændende ture rundt i Norden. Gotland er en helt særlig oplevelse blandt ringmur og rauker. Det er en fantastisk oplevelse i den svenske natur.

Rejser til udlandet

Hvis du ønsker at komme med til sydens sol og opleve Europa, tilbyder FOF Nordsjælland flere rejser til udlandet. Vi kan blandt andet tilbyde rejser til Italien, hvor du kan opleve Bologna. Ligurien/Piemonte og Rom. Her vil vi kombinere dejlig mad og vin med sol, varme og dejlige slentreture. Du vil vende hjem med masser af energi. 

Vi udvikler hele tiden nye ture og rejser - hold øje med vores hjemmeside for nyheder

Bemærk: Der kan ikke betales med Mastercard.