Sang og musik

Professionel musik- og sangundervisning hos FOF Nordsjælland

Vil du lære at synge eller spille på et instrument, eller ønsker du at genopfriske tidligere evner? FOF Nordsjælland tilbyder musik- og sangundervisning til både begyndere og øvede. Du kan f.eks. gå til klaver, klarinet, fløjte, saxofon, trompet og guitar, og du kan gå til individuel sangundervisning eller synge i kor.

Læs mere

Musikundervisning for begyndere og øvede

Vi har et stort udvalg af musikundervisning i Nordsjælland, og på mange forskellige niveauer. Al vores musikundervisning er individuel undervisning, hvor du er i fokus. Der vil derfor være mulighed for at lære at spille på et instrument og mulighed for at spille musik med andre på dit niveau. Deltagere optages løbende gennem hele sæsonen.

Kor og sangundervisning for begyndere og øvede

Som med vores musikhold, tilbyder vi også sangundervisning for begyndere og øvede. Vi fokuserer på at bruge stemmen korrekt og lære sangteknikker til at understøtte stemmen og få en bedre vejrtrækning, når du synger. Uanset om du gerne vil lære at synge eller blive bedre, så tilbyder vi et niveau, der passer til dig.

Vi har desuden en række dygtige kor, du kan blive en del af, som synger alt fra rytmisk musik over folkeviser til den kirkelige genre.

Musikundervisning på mange instrumenter

Vil du lære at spille guitar, så har vi soloundervisning i allround guitar, basguitar, jazzguitar, spansk guitar, el-guitar og kontrabas? I FOF Nordsjælland kan du gå til mange former for musikundervisning. Hver sæson kan du få undervisning i en lang række forskellige instrumenter. Du kan således få klaverundervisning i både klassisk og moderne musik – og her er det både for børn og voksne. Er du mere til trommer eller et blæseinstrument, er det også en mulighed.

Kort fortalt – så har vi musikundervisning med kompetente og professionelle undervisere, der står klar til at give dig musik for alle pengene. Vælg dit favoritinstrument i menuen, og læs meget mere under hvert hold.

Hvor kan jeg gå til musikundervisning og sangundervisning i Nordsjælland?

Du kan komme til musikundervisning i Gentofte, Helsinge, Hillerød, Humlebæk, Hørsholm, Gilleleje, Karlebo, Kokkedal, Rungsted og Værløse. Vi tilbyder kor i Gentofte, Humlebæk og Kokkedal. Sangkursus finder du i Gentofte, Hillerød og Hørsholm. Find alle informationerne under de enkelte hold. 

Har du spørgsmål?

Du er altid velkommen til at kontakte os på 3963 7010 eller kontakt.nordsjælland@fof.dk, hvis du har spørgsmål vedrørende musikundervisning eller andre kurser.

Sang og musik

Sang

Sang og musik

Kor og gospel

Sang og musik

Klaver

Sang og musik

Guitar

Sang og musik

Elbas og kontrabas

Sang og musik

Harmonika

Sang og musik

Tværfløjte og blokfløjte

Sang og musik

Ukulele