Sprog

Effektiv sprogundervisning hos FOF Nordsjælland

Oplev hvordan en ny verden åbner sig, ved at lære et sprog. 

Vil du kunne begå dig på din næste rejse, have et forspring på uddannelsen, forhandle på jobbet, arbejde i en international virksomhed eller måske flytte til udlandet, så få sprogundervisning på aftenskole hos FOF Nordsjælland. 

Du kan læse mere om vores sprogundervisning nedenfor, eller du kan tilmelde dig til et af vores mange sproghold.

Læs mere

Sprogundervisning i Engelsk, Fransk, Italiensk, Spansk, Tysk og Russisk

FOF Nordsjælland tilbyder i den aktuelle sæson sprogundervisning i engelsk, fransk, italiensk, spansk, tysk og russisk.

Det kan variere fra sæson til sæson, hvor vi har sprogkurser og på hvilke niveauer, så følg med i vores program, når det offentliggøres på hjemmesiden i december og juni måned. Holdstart er typisk i starten af januar og september. Vores tilknyttede undervisere har sproget de underviser i, som modersmål. Du er derfor sikret kompetent sprogundervisning på vores intensive kurser. Du kommer til at bruge sproget aktivt!

Sprogundervisning for nybegyndere, letøvede og øvede

Der er sprogundervisning for både nybegyndere, letøvede og for øvede i et varieret udbud mange steder i Nordsjælland.

Niveauerne tager udgangspunkt i Den Fælles Europæiske Referenceramme for sprog - se alle niveauer for vores sprogkurser.

Er du i tvivl om valg af niveau, kan du kontakte FOF Nordsjælland (tlf 3963 7010) og evt. underviseren, så det kan afklares mere specifikt.


Materialer til FOF Nordsjællands sprogkurser

Hvilke bøger benyttes til de forskellige sprogkurser? Hvis den enkelte underviser har valgt bøger og materialer, vil det i de fleste tilfælde stå oplyst under holdet - ellers taler I om det ved første mødegang. Undervisningsmaterialerne skal du selv anskaffe - evt. låne af underviser eller på biblioteket. Og hvis der udleveres kopier til undervisningsbrug, opkræver underviseren typisk omkring 2 kr. pr. kopi.

Flere informationer om sprogundervisning hos FOF Nordsjælland

Du er altid velkommen til at kontakte os på 3963 7010 eller kontakt.nordsjælland@fof.dk, hvis du har spørgsmål vedrørende valg af niveau eller andet for et sprogkursus.

Sprog

Engelsk

Sprog

Tysk

Sprog

Spansk

Sprog

Fransk

Sprog

Italiensk

Niveau beskrivelse for sprogkurser

Niveaubeskrivelse