Sprog og kommunikation

Fransk

Lær fransk på sprogkursus hos FOF Nordsjælland 

Vores undervisning i fransk er for alle, og du vil med sikkerhed kunne finde et kursus, der passer til dine behov – hvad enten du er nybegynder, let øvet eller kan fransk på avanceret niveau. Vi tilbyder også online sprogkurser i fransk.

Læs mere

Hvilket franskkursus og niveau skal jeg vælge? 

Vi har franskundervisning for begyndere og lettere øvede, som er for alle, der gerne vil lære det mest basale. Disse A-niveau sprogkurser vil gøre dig i stand til at kunne bestille mad, læse lettere tekster eller føre kortere samtaler. Vi tilbyder franskundervisning for begyndere i Allerød, Helsingør, Gentofte, Hillerød, Hørsholm og Værløse.

Vi har også franskundervisning på B-niveau for mere øvede i Hørsholm og Gentofte. Her vil vi arbejde mere dybdegående med fransk grammatik, udtale, læsefærdigheder og samtaler på et højere fagligt niveau. Du vil blive i stand til at læse længere tekster og føre helt almindelige hverdagssamtaler.

På vores C-niveau er der konversation på højt niveau, hvor vi f.eks. vil diskutere samfundsforhold, udvikle dine sproglige kompetencer og kunne tale flydende fransk i Gentofte og Værløse.

Du kan se alle vores niveaubeskrivelser her.

Har du spørgsmål?

Har du spørgsmål til FOF Nordsjællands franskundervisning, er du altid velkommen til at kontakte os på tlf.: 3963 7010 eller mail: kontakt.nordsjaelland@fof.dk.