Sprog og kommunikation

Spansk

Gå til undervisning i spansk på aftenskole i Nordsjælland

Leder du efter spanskundervisning for begyndere, eller vil du lære at formulere dig flydende, så har vi et kursus i spansk til dig. Vi tilbyder spanskundervisning på forskellige niveauer. Vi kan hjælpe dig med at forstå dagligdags samtaler, udtrykke dig på ferien og læse lettere tekster på spansk. Vi tilbyder også online sprogkurser i spansk.

Læs mere

Hvilket spanskkursus og niveau skal jeg vælge?

Vi udbyder spansk for begyndere og let øvede på vores A-niveauer i Gilleleje, Charlottenlund, Espergærde, Værløse, Hørsholm og Hillerød. Denne spanskundervisning tager primært fat på det basale ordforråd, lettere grammatik og forståelsen af sproget. Niveauet dækker også over undervisning i spansk for let øvede, som arbejder med mere kommunikation og hverdagstale på spansk.

Vi har også spanskundervisning i Gentofte og Hørsholm på B-niveau, som er for de mere erfarne, hvor vi udvikler samtaleteknik og sproget bliver mere flydende. Dette spanskkursus er for dig, der tidligere har haft sproget enten i skolen eller fået det oparbejdet på udenlandsophold.

Endelig har vi undervisning i spansk på C-niveau i Hørsholm og Gentofte, som er et avanceret niveau, hvor de fleste sprognuancer forstås, og der kommunikeres afslappet i såvel hverdagssituationer som på et mere professionelt niveau.

Du kan se alle vores niveaubeskrivelser her.

Har du spørgsmål?

Har du spørgsmål til FOF Nordsjællands spanskundervisning, er du altid velkommen til at kontakte os på tlf.: 3963 7010 eller mail: kontakt.nordsjaelland@fof.dk.