Sprog

Engelsk

Lær engelsk på aftenskole hos FOF Nordsjælland

Leder du efter et engelsk sprogkursus til at opkvalificere dit sproglige niveau, så hjælper vi dig gerne. Vi har engelskundervisning i Hillerød, Charlottenlund, Gilleleje, Fredensborg, Hellerup og Værløse, og vi tilbyder både letøvede og avancerede sprogkurser i engelsk for dig, der vil videreudvikle dit ordforråd, grammatik og kunne konversere på jobbet. Vi tilbyder også online sprogkurser i engelsk.

Læs mere

Hvilken engelskundervisning og niveau skal jeg vælge?

Det kan variere fra sæson til sæson, hvor vi har kurser og på hvilke niveauer, så følg med i vores program, når det offentliggøres på hjemmesiden i december og juni måneder.

Skal du lære engelsk forfra eller genopfriske dit engelsk, vil et A-niveau formentlig være passende for dig. Dette niveau af engelskundervisning tager mest af alt fat på hverdagssamtaler, lytteøvelser og lettere grammatik.

Vores B-niveauer er undervisning i engelsk for dig, som ønsker at videreudvikle ordforrådet og kunne tale flydende i hverdagssituationer. På et engelsk sprogkursus på B-niveau, vil der indgå grammatik i det nødvendige omfang, og vi arbejder primært med samtale og læser lettere artikler på engelsk.

Nogle sæsoner tilbyder desuden C-niveau, som er sprogkursus i engelsk, der vil gøre dig i stand til at læse krævende tekster samt forstå og forklare komplekse problemstillinger. Denne engelskundervisning er for dig, som vil være i stand til at diskutere og argumentere flydende på engelsk.

Du kan se alle vores niveaubeskrivelser her.

Har du spørgsmål?

Har du spørgsmål til FOF Nordsjællands engelskundervisning, er du altid velkommen til at kontakte os på tlf.: 3963 7010 eller mail: kontakt.nordsjaelland@fof.dk.