Sprog

Fransk

Vores undervisning i fransk er for alle, og du vil med sikkerhed kunne finde et kursus, der passer til dine behov. Vi tilbyder franskundervisning for begyndere i Allerød, Gentofte, Fredensborg, Hørsholm, Furesø og Værløse, hvor du lærer simple fraser og grammatik, så du kan begå dig på rejsen. Vi har også sprogkurser for mere øvede i Hørsholm, Gentofte og Værløse, som vil kunne læse længere tekster og føre helt almindelige hverdagssamtaler. Desuden udbyder vi avanceret franskundervisning for dig, som vil diskutere samfundsforhold, udvikle dine sproglige kompetencer og kunne tale flydende fransk i Hørsholm, Gentofte og Værløse.

Hvilket kursus i fransk og niveau skal jeg vælge? 
Vi har franskundervisning for begyndere og lettere øvede, som er for alle, der gerne vil lære det mest basale. Disse A-niveau sprogkurser vil gøre dig i stand til at kunne bestille mad, læse lettere tekster eller fører kortere samtaler. 

Vi har også franskundervisning på B-niveau, hvilket er kurser, hvor vi arbejder mere dybdegående med fransk grammatik, udtale, læsefærdigheder og samtaler på et højere fagligt niveau. 

På vores C-niveau er der konversation på højt niveau.

Find dit kursus i fransk lige nedenunder, hvor du kan få flere informationer og tilmelde dig direkte. Hvis du er i tvivl om, hvilket hold og niveau der vil passe til dig, kan du kontakte os på kontoret eller tale direkte med underviserne.