Sprog

Italiensk

Lær italiensk på aftenskole hos FOF Nordsjælland 

Italiensk for begyndere er mere end en film – det er dér, hvor vi alle starter. Du kan lære italiensk helt fra bunden eller være en del af et italiensk kursus, hvor vi læser længere noveller og diskuterer aktuelle emner. FOF Nordsjælland har en bred vifte af italienskundervisning i en lang række byer i Nordsjælland. Vi tilbyder også online sprogkurser i italiensk.

Læs mere

Hvilket italienskkursus og niveau skal jeg vælge? 

Leder du efter italiensk for begyndere eller et genopfriskningskursus, så er italienskundervisning på et A-niveau passende. Vi har sprogundervisning for begyndere i Hørsholm, Helsinge, Gentofte, Helsingør, Hellerup og Hillerød. Her kan du lære italiensk fra bunden, hvor vi fokuserer på let samtale, lettere grammatik og udvikler dit ordforråd. Et italienskkursus på dette niveau er for dig, som gerne vil kunne bestille mad, spørge om vej eller deltage i samtaler på dine rejser rundt omkring i verden.

Vores italienskundervisning tilbydes også på et B-niveau, som er for alle, der tidligere har haft en del italienskundervisning enten i skolen eller på et kursuscenter. Her arbejder du primært med samtaletræning, italiensk grammatik, udtale og ordforråd, og du vil være i stand til at deltage i hverdagssamtaler og diskussioner på ferien eller jobbet. Vi har italienskkurser på B-niveau i Helsinge, Gentofte og Værløse.

Få sikret din plads på holdet ved at tilmelde dig allerede i dag og lær italiensk, så du kan få endnu mere ud af rejserne til Italien og opleve den italienske kultur på en anderledes måde.

Du kan se alle vores niveaubeskrivelser her.

Har du spørgsmål?

Har du spørgsmål til FOF Nordsjællands italienskundervisning, er du altid velkommen til at kontakte os på tlf.: 3963 7010 eller mail: kontakt.nordsjaelland@fof.dk.