Sprog

Tysk

Få tyskundervisning hos FOF Nordsjælland 

Vi tilbyder tyskundervisning i flere byer i Nordsjælland, hvor du kan få kompetent og spændende undervisning. Vi har sprogkurser i tysk for nybegyndere og let øvede i Allerød, Kokkedal, Hillerød og Charlottenlund, så der er mulighed for at udvikle dine færdigheder. Lær tysk grammatik, få et større ordforråd eller tilmeld dig undervisning, som udelukkende foregår på tysk.

Læs mere

Hvilket tyskkursus og niveau skal jeg vælge?

Skal du have et basalt tysk sprogkursus, eller vil du blot genopfriske sproget, passer vores A-niveauer til dig. På dette niveau arbejder vi primært med dit ordforråd, mens vi diskuterer kulturen, samfundet og interessante rejsemål. Formålet med denne tyskundervisning er, at du skal kunne kommunikere og begå dig på ferier og i Tyskland. Naturligvis vil der også være fokus på tysk grammatik.

På vores B-niveauer taler vi udelukkende på tysk. Et tyskkursus på dette niveau tager både fat i grammatik og udtale. Gennem diskussioner og samtaler om kulturen og samfundet vil du opleve, at FOF Nordsjællands tyskundervisning udvikler dine sprogkundskaber og giver dig større tryghed, når du kommunikerer.

Du kan se alle vores niveaubeskrivelser her.

Har du spørgsmål?

Har du spørgsmål til FOF Nordsjællands tyskundervisning, er du altid velkommen til at kontakte os på tlf.: 3963 7010 eller mail: kontakt.nordsjaelland@fof.dk.