"Special operationer" med Lars R. Møller

 

 

Lars R. Møller er pensioneret oberst, chef for Hærens kampskole og chef for Forsvarskommandoen. Han er forfatter til flere bøger, blandt andet "Operation Hurticane", "Vi slår ihjel og lever med det" og "Snigskytter og ledelse er ikke raketvidenskab". Lars R. Møllers foredrag er levende, oplysende og morsomme med mange eksempler fra det virkelige liv.

I foredraget "Special operationer" fortæller Lars Møller om specialstyrkerne under Den Kolde Krig og om, hvad de beskæftiger sig med i dag. De danske jægersoldater og frømænd er omgivet af myter og hemmeligheder. I foredraget, der tager afsæt i bogen af samme navn, giver Lars R. Møkker publikum et sjældent indblik i tankerne bag korpset og nogle af de historier, der har skabt myterne.

Glæd jer til et medrivende og spændende foredrag, der gør publikum klogere på de afgørende indsatser, som frøerne og jægerne har været en del af gennem tiden.

Tirsdag 24.septmber 2019 kl. 19.00

Kulturhuset Skanderborg

Pris kr. 130,-

 

Skanderborg Debatforum  er et samarbejde mellem AOF, FOF, LOF og Skanderborg Bibliotek. Der afholdes 3 debataftener i Kulturhuset efteråret 2019.

Tilmeld på www.kulturhuset-skanderborg.dk eller brug nedenstående link

Køb billetter