
Duften af kaffe fascinerer de fleste, men det er ikke altid, at smagen rammer plet. Det kan bl.a. skyldes dårligt ristede bønner eller manglende viden om brygning.
På dette kursus udforsker vi den 'perfekte kop kaffe'. Vi får alle sanser i spil ved at dufte, smage og røre ved kaffen. Du lærer bl.a. om korrekte vandtemperaturer, kværningsgrad, opbevaring, kaffe kombucha og koldbryg, når vi brygger filtrerkaffe, stempelkandekaffe og kaffe på metoden aeropress. Sammen får vi baristabrygningen ned i køkkenbordshøjde, så du kan blive en dedikeret hjemmebarista for dig selv, dine venner og familie.
Underviser Claus Kiær har mere end 25 års erfaring som barista.
Råvarer og materialer er inkluderet i prisen
Tilmelding lukker ca. 7 dage før kursusstart af hensyn til planlægning og indkøb
Tilmeld dig gerne i god tid for at sikre en plads
Der er ingen hold tilgængelige lige nu.
Kig forbi igen senere – vi opdaterer løbende.