
Sovsen – eller saucen – er det, der binder retten sammen.
På dette kursus dykker vi ned i saucerne som fundamentet for god madlavning. Vi tager udgangspunkt i klassiske grundsaucer som espagnole, velouté, béarnaise, mayonnaise og béchamel og lærer, hvordan du laver dem fra bunden.
Derudover lærer du, hvordan du kan udvikle og variere saucerne, så de passer til både kød, fisk og grøntsager – og hvordan du vælger den rette sauce til den rette ret.
Hvordan man laver sauce helt fra bunden
Hvordan du laver en hurtig hverdags-sauce – uden snyd
Hvilke saucer der passer til hvilke retter
Hvordan man laver fond og glace som base for dine saucer
Vi afslutter hver kursusaften med at smage og nyde de mange lækre retter, vi har lavet sammen.
Efter kurset kan du fortsætte derhjemme og imponere familie og gæster med din nye sauce-ekspertise.
Drikkevarer
Viskestykke og karklud
En god køkkenkniv
Forklæde
Råvarer er inkluderet i prisen
Der bruges fortrinsvis økologiske råvarer
Tilmelding lukker ca. 7 dage før kursusstart af hensyn til planlægning og indkøb
Tilmeld dig gerne i god tid for at sikre din plads
“Vi har med stor fornøjelse deltaget i sovsekurset.“
Der er ingen hold tilgængelige lige nu.
Kig forbi igen senere – vi opdaterer løbende.

Sovsen – eller saucen – er det, der binder retten sammen.
På dette kursus dykker vi ned i saucerne som fundamentet for god madlavning. Vi tager udgangspunkt i klassiske grundsaucer som espagnole, velouté, béarnaise, mayonnaise og béchamel og lærer, hvordan du laver dem fra bunden.
Derudover lærer du, hvordan du kan udvikle og variere saucerne, så de passer til både kød, fisk og grøntsager – og hvordan du vælger den rette sauce til den rette ret.
Hvordan man laver sauce helt fra bunden
Hvordan du laver en hurtig hverdags-sauce – uden snyd
Hvilke saucer der passer til hvilke retter
Hvordan man laver fond og glace som base for dine saucer
Vi afslutter hver kursusaften med at smage og nyde de mange lækre retter, vi har lavet sammen.
Efter kurset kan du fortsætte derhjemme og imponere familie og gæster med din nye sauce-ekspertise.
Drikkevarer
Viskestykke og karklud
En god køkkenkniv
Forklæde
Råvarer er inkluderet i prisen
Der bruges fortrinsvis økologiske råvarer
Tilmelding lukker ca. 7 dage før kursusstart af hensyn til planlægning og indkøb
Tilmeld dig gerne i god tid for at sikre din plads
“Vi har med stor fornøjelse deltaget i sovsekurset.“
Der er ingen hold tilgængelige lige nu.
Kig forbi igen senere – vi opdaterer løbende.