
FOF København og Nordsjælland
Smag dig gennem tre af Frankrigs største vindistrikter og lær, hvordan druer, historie og tradition former både røde og hvide vine. En aften med klare smagsforskelle, indsigt og gode værktøjer til at vælge kvalitet.
De tre klassiske franske vindistrikter Bordeaux, Bourgogne og Côtes-du-Rhône laver alle såvel røde som hvide vine, men hvad er egentlig forskellen på disse tre distrikter – både historisk og vinmæssigt?
Kan man smage forskel på de røde og hvide vine fra disse tre berømte distrikter – og hvordan smager deres vine i dag?
Vi smager først de hvide: bordeaux er lavet på sauvignon blanc og semillon, bourgogne på chardonnay og côtes-du-rhône på druer som rousanne og grenache blanc. Dernæst smager vi de røde: bordeaux på cabernet sauvignon, merlot og cabernet franc, bourgogne på pinot noir og côtes-du-rhône på grenache, syrah, mourvedre og eventuelt andre.
Vi smager henholdsvis en hvidvin og en rødvin fra Bordeaux, Bourgogne og Rhône – og lærer såvel om smagsforskellene som at udvælge de bedste vine indenfor hvert distrikt.
Klik på et tidspunkt for mere info og tilmelding.
Der er ingen hold tilgængelige lige nu.
Kig forbi igen senere – vi opdaterer løbende.
Se mere