
Kurset dækker alt fra dejen og æltning til rullning, foldning og smørindlæg – trin-for-trin, så du lærer at mestre hævning og afbagning. Du får mulighed for at eksperimentere med fyld som fx chokolade, og lærer hvordan du skærer, former og opbevarer croissanter, så de smager perfekt hver gang.
Kurset er for alle med lyst til at bage – både dig med erfaring, der vil finpudse teknikker, og dig der er ny i bagningens verden. Alle arbejder med egne croissanter, og alle får råvarer til 15-18 croissanter.
Alle får en foldekasse med hjem til de friskbagte croissanter, og de croissanter, du ikke bager på kurset, kan fryses til senere nydelse.
Materialer: Der må påregnes udgifter til råvarer på ca. 125 kr., som afregnes med underviser.
Læs mere

Kurset dækker alt fra dejen og æltning til rullning, foldning og smørindlæg – trin-for-trin, så du lærer at mestre hævning og afbagning. Du får mulighed for at eksperimentere med fyld som fx chokolade, og lærer hvordan du skærer, former og opbevarer croissanter, så de smager perfekt hver gang.
Kurset er for alle med lyst til at bage – både dig med erfaring, der vil finpudse teknikker, og dig der er ny i bagningens verden. Alle arbejder med egne croissanter, og alle får råvarer til 15-18 croissanter.
Alle får en foldekasse med hjem til de friskbagte croissanter, og de croissanter, du ikke bager på kurset, kan fryses til senere nydelse.
Materialer: Der må påregnes udgifter til råvarer på ca. 125 kr., som afregnes med underviser.
Læs mere