
På dette kursus arbejder vi hands-on med bælgfrugter i alle afskygninger. Du lærer at tilberede linser, kikærter og bønner, så du får mest mulig smag og den rette konsistens i dine retter.
Vi laver en skøn 3-retters menu samt små snacks – fx sprøde kikærtechips, linsesalat, bønne-burger og brownies af sorte bønner. Undervejs får du indsigt i teknikker, brug af krydderier og gode tips til at bruge bælgfrugter i din daglige madlavning.
Kurset er for dig, der vil lære mere om plantebaseret mad, ønsker nye idéer til hverdagsretter eller blot er nysgerrig på at bruge bælgfrugter på flere måder.
Du får et opskriftshæfte med hjem og masser af praktisk erfaring.
Drikkevarer til måltidet
Viskestykke og karklud
Forklæde
Beholdere til rester.
Udgifter til råvarer på ca. 95 kr., afregnes direkte med underviser på dagen.
Læs mere