
Dettee kursus er for dig, der elsker frisk, enkel og moderne madlavning. Du lærer at bygge bowls, der både mætter, ser indbydende ud og er oplagte til både aftensmad og madpakken. Underviseren guider dig gennem teknikker, smagskombinationer og nemme trin-for-trin-metoder, så du bagefter kan skabe dine egne variationer derhjemme.
Bibimbap (Korea)
En klassisk koreansk bowl med ris, marineret oksekød, sprødstegte grøntsager, æg og den ikoniske gochujang-sauce.
Burrito Bowl (Mexico)
En frisk og fyldig bowl med marineret kylling, grønt og hjemmelavet majssalsa – perfekt som sund hverdagsmad.
Poke Bowl (Hawaii)
En let og frisk bowl med laks, avokado, edamame og sesam.
Opskrifter og teknikker til tre forskellige typer af bowls
Tips til marinader, toppings og smagsbalancer
Ideer til hvordan du bygger uendelige bowl-kombinationer
En hyggelig, praktisk workshop med masser af smag
Drikkevarer til måltidet
Viskestykke og karklud
Forklæde
Beholdere til eventuelle rester
Der må påregnes ca. 115 kr. pr. deltager til råvarer, som betales til underviseren på dagen.
Læs mere