Skip to content

Vi opdaterer vores systemer fra den 28/9 kl. 17 til og med den 2/10 kl. 05. Det vil i dette tidsrum ikke være muligt at foretage tilmeldinger.

Fries Before Guys

Kender du forældretypen?

Kender du forældretypen?

Podcastduoen Fries Before Guys med Nanna Hovgaard og Josephine Kuhn kommer til Aalborg med deres populære show "Kender Du Typen". Med kærlig sarkasme og tonsvis af selvironi vil de tage os med på en underholdende rejse, hvor vi får indblik i og kan grine af alle de forældretyper, vi kender - både dem, vi selv er, og dem, vi møder ude i verden!

Gør dig klar til en aften fyldt med latterkramper og øjenåbnende erkendelser, når Nanna og Josephine kaster sig ud i en uundværlig analyse af forældretypologi. Deres unikke humor og skarpe iagttagelser vil få dig til at genkende dig selv, dine venner og familie i de forskellige forældretyper, de præsenterer.

Aalborg Streetfood har lovet, at baren er åben, så du kan nyde dine yndlingsdrikkevarer under showet og skabe minder sammen med andre forældre, eller dem, der har forældre.

Dette er din chance for at opleve Fries Before Guys live og få en pause fra hverdagens travlhed med en aften, der vil få dig til at skraldgrine og måske endda give dig en ny forståelse for, hvorfor vi alle er lidt forskellige, når det kommer til forældrerollen.