Skip to content

Kontoret er lukket for ekspedition fra d. 1. juli til om med d. 6. august. God sommer

Bandet Something

Koncertforedrag - Beatles for sale

I december, 1964, for 60 år siden udkom albummet “Beatles for sale“. Something dykker ned i pladen og synger og spiller en stribe af sangene.  

1964 var også året, hvor Beatles havde manifesteret sig som en megastjerner på film, på plade og på scener rund omkring i verden.

Something giver eksempler fra masser af øvrige sange fra The Beatles' store karriere:

I korte og underholdende indslag fortæller Somethings medlemmer om, hvad der gør The Beatles' musik til noget særligt. Desuden om gruppens vokaler og musikalske udvikling.

En aften, som ingen Beatles-fans vil gå glip af!

"Arrangementet afholdes i samarbejde med Folkekirkens Hus".

Information

Datoer

Dato Tid Sted Navn
1 Onsdag 23.10.2024 19:30-21:30 Folkekirkens Hus Something
Bandet Something
Foredragsholder

Something

Beatles-sange – akustisk & elektrisk

Something synger og spiller masser af sange fra det store og populære Beatles-katalog. Spilleglæde og overskud kommer ud over scenekanten og ind i hjerterne på publikum, når Something introducerer og fremfører The Beatles’ udødelige sange.

Første afdeling er semiakustisk med fokus på vokalerne og kompositionerne. Anden afdeling er elektrisk med fuld skrue! Beatles-ekspert og musikjournalist Per Wium binder med korte speaks og anekdoter sangene sammen.

Line-up:
Peter Haandsbæk, leadvokal og bas
Mikael Bertelsen, vokal og guitarer
Allan Bode, trommer og percussion
Per Wium, vokal, percussion og keys

Adskillige arrangører og et stort publikum fremhæver bandets tre-stemmige vokaler som én af Somethings store kvaliteter!

"FANTASTISK OPLEVELSE"
Beatles coverbandet “Something” bragede igennem og spillede (næsten) ligeså godt som var det selveste Beatles der stod på scenen i Aulaen i Avedøre Bibliotek og Kulturhus.”
- Avedøre Kulturhus