Skip to content

Intensiv workshop: Drejning

Velkommen til "Keramik Workshop - Drejning" hos FOF Aalborg. Dette kursus giver dig en unik mulighed for at udforske kunsten at dreje og skabe dine egne krus og skåle på drejeskiven. Vores erfarne underviser, Anne Sauer, vil guide dig gennem en grundig introduktion til drejningens basale teknikker og hjælpe dig med at komme godt i gang på drejeskiven. Efter den fælles introduktion vil undervisningen være individuel og tilpasses dine ønsker og behov.

Nu er det tid til at få fingrene i leret og begynde at dreje dine egne værker. Du vil have tid og ro til at fordybe dig i din kreative proces, give liv til dine idéer og skabe unikke og personlige keramiske stykker. Du vil have mulighed for at dreje i forskellige typer af stentøjsler og udforske forskellige former og designs.

Kurset strækker sig over flere dage, hvor de første tre dage vil være dedikeret til at skabe dine keramiske værker på drejeskiven. På den sidste dag vil fokus være på glasering af dine færdige stykker, hvor Anne vil guide dig gennem processen.

Dette kursus er velegnet til både begyndere og let øvede inden for keramik. Du behøver ingen forudgående erfaring, da Anne vil hjælpe dig med at opnå succes på drejeskiven og udvikle dine færdigheder.

Praktisk information:

  • Der er ingen specifik dresscode, men sørg for at have tøj på, som kan tåle at blive beskidt under arbejdet med leret.
  • Du er velkommen til at medbringe dit eget forklæde til beskyttelse under arbejdet.
  • Husk at medbringe plastikposer til at pakke dine værker ind mellem sessionerne. 10 liters affaldsposer fungerer fint.
  • Hver deltager betaler individuelt for materialerne, der anvendes under kurset.

Tilmeld dig "Keramik Workshop - Drejning" hos FOF Aalborg og tag del i en spændende rejse ind i drejningens verden. Udforsk kunsten at dreje dine egne krus og skåle under kyndig vejledning fra Anne Sauer. Få muligheden for at skabe unikke keramiske stykker og udtrykke din kreativitet gennem leret. Vær med på dette kursus, der er åbent for alle, og nyd den terapeutiske proces med at forme leret og skabe smukke keramiske værker.

 

Information

Datoer

Dato Tid Sted Navn
1 Fredag 24.05.2024 17:00-21:00 FOF Aalborg Anne Sauer
2 Lørdag 25.05.2024 09:00-17:00 FOF Aalborg Anne Sauer
3 Søndag 26.05.2024 09:00-15:30 FOF Aalborg Anne Sauer
Se alle Se færre
Anne Sauer
Underviser

Anne Sauer

Anne er uddannet kunsthåndværker i keramik fra Glas og Keramikskolen på Bornholm, og Grafisk Designteknolog fra NOEA. 

Hun har undervisningserfaring fra flere forskellige skoler. 

Udgangspunktet for min undervisning er dig, og din erfaring med leret.

Du finder også Anne og hendes værker her:
instagram.com/annesauerart/
www.annesauer.com