Skip to content

Keramik - kom godt i gang med leret


Velkommen til "Keramik - Kom godt i gang med leret" hos FOF Aalborg, hvor du vil opdage den spændende verden af keramik og udforske dets mange muligheder. Dette kreative kursus giver dig tid til fordybelse og mulighed for at frigøre din kreativitet.

Underviseren Anne Sauer vil guide dig gennem kurset og præsentere dig for de grundlæggende teknikker inden for keramik. Du vil lære om modellering, pladeteknik, drejning, formgivning, dekoration, glasering og meget mere. Fokus vil være på individuel undervisning, hvor Anne tager udgangspunkt i dine ønsker og behov. Der vil også være fælles undervisning, hvor forskellige teknikker præsenteres og udforskes sammen.

På kurset får du hjælp til at udforske dine egne ideer, uanset om du ønsker at skabe brugsting eller udforske mere skulpturelle projekter. Du vil have mulighed for at arbejde med forskellige slags stentøjsler og porcelæn, hvilket giver dig mulighed for at eksperimentere og skabe unikke keramiske værker.

"Keramik - Kom godt i gang med leret" er åbent for alle, der har lyst til at arbejde med keramik. Uanset om du er begynder eller har tidligere erfaring, vil kurset tilpasses dine individuelle behov og niveau.

Praktisk information:

  • Der er ingen specifik dresscode, men sørg for at have tøj på, som kan tåle at blive beskidt under arbejdet med leret.
  • Du er velkommen til at medbringe dit eget forklæde til beskyttelse under arbejdet.
  • Husk at medbringe plastikposer til at pakke dine værker ind mellem sessionerne. 10 liters affaldsposer fungerer fint.
  • Hver kursist betaler individuelt for de materialer, der anvendes under kurset.

Tilmeld dig "Keramik - Kom godt i gang med leret" hos FOF Aalborg og dyk ned i den fascinerende verden af keramik. Under Anne Sauers kyndige vejledning vil du opnå en dybere forståelse af leret og dets mange muligheder. Udforsk de forskellige teknikker og slip din kreativitet løs. Uanset om du ønsker at skabe brugsting eller eksperimentere med mere kunstneriske projekter, vil dette kursus give dig den nødvendige vejledning og tid til fordybelse. Kom og deltag i et inspirerende og afslappet læringsmiljø, hvor din keramiske rejse begynder.

 


Information

Datoer

Dato Tid Sted Navn
1 Torsdag 25.04.2024 17:30-21:00 FOF Aalborg Anne Sauer
2 Torsdag 02.05.2024 17:30-21:00 FOF Aalborg Anne Sauer
3 Torsdag 16.05.2024 17:30-21:00 FOF Aalborg Anne Sauer
Se alle Se færre
Anne Sauer
Underviser

Anne Sauer

Anne er uddannet kunsthåndværker i keramik fra Glas og Keramikskolen på Bornholm, og Grafisk Designteknolog fra NOEA. 

Hun har undervisningserfaring fra flere forskellige skoler. 

Udgangspunktet for min undervisning er dig, og din erfaring med leret.

Du finder også Anne og hendes værker her:
instagram.com/annesauerart/
www.annesauer.com