Skip to content

Administrationen er lukket d. 13/6, vi er tilbage d.17/6 kl. 10:00.

maleri_1

Lær at male som Van Gogh

Oplev magien ved at male som Van Gogh med vores kursus "Lær at male som Van Gogh"! Uanset om du er nybegynder eller en erfaren maler, vil dette kursus tage dig med på en dybdegående rejse ind i Van Goghs farverige verden og hans unikke stil og teknikker.

Vores heldags hands-on session er skabt til at imødekomme både begyndere og erfarne malere, der ønsker at udforske Van Goghs kunstneriske metoder. Under kyndig vejledning fra vores erfarne instruktør får du mulighed for at male enten et af Van Goghs berømte malerier eller dit eget kunstværk inspireret af hans teknik.

I løbet af dagen vil du lære om Van Gogh som både menneske og maler, hans betydning i kunstverdenen og hans indflydelse på efterfølgende kunstbevægelser. Samtidig vil vi fokusere på følgende aspekter af Van Goghs teknikker:

Impasto-teknik: Lær at påføre maling tykt på lærredet for at skabe en tredimensionel effekt og tekstur.
Farvebrug: Udforsk brugen af klare, dristige farver og kontraster for at skabe følelsesmæssig dybde.
Penselstrøg: Øv dig i de korte, præcise penselstrøg, ofte påført i forskellige retninger, for at give en fornemmelse af bevægelse og liv.
Komposition: Forstå hvordan Van Gogh balancerede elementer i sine malerier for at opnå harmoni og visuel interesse.


For at deltage i kurset skal du medbringe følgende materialer:

Lærred i god kvalitet: 40 x 60 cm og et lærred i mindre god kvalitet: 20 x 30 cm (bruges til øvelser)
Farver (akryl eller olie): Sort, hvid, blå, grøn, rød, gul, cyan, magenta og Burnt umber
Pensler: Fald, rund og vinkel i forskellige størrelser
Malerpalet
Blyanter til at tegne med

Bliv en del af denne inspirerende og lærerige oplevelse, hvor du får mulighed for at udforske din kreative side og udvikle dine malerfærdigheder!

Information

Datoer

Dato Tid Sted Navn
1 Søndag 29.09.2024 10:00-16:00 FOF Aalborg Maziar Etemadi
Maziar Etemadi
Underviser

Maziar Etemadi

Maziar Etemadi er maler, poet og filosof med mange års erfaring, herunder tidligere arbejde på både Aalborg og Århus Universitet. Nu fokuserer han på sin karriere som kunstner og filosof. Maziar har været medforfatter og redaktør på flere antologier om kunst og æstetik. I øjeblikket arbejder han på en bog om malerkunst og forskellige stilarter gennem de seneste to århundreder.

Maziar har udstillet sine værker siden 2017 både i Aalborg og Aarhus. Du kan se mere af hans kunstværker på hans Facebook-side, "Art Gallery Maz Ete."