Skip to content

Administrationen er lukket d. 13/6, vi er tilbage d.17/6 kl. 10:00.

Malerkursus Maziar

Malekursus: Skab kunst og slap af

Træd ind i kreativitetens fortryllende verden og lad stressen fordufte på vores malerkursus "Skab Kunst og Slap af".

Videnskaben bekræfter, at berigende sanseoplevelser kan reducere stressniveauet og styrke immunforsvaret. Kunstneriske aktiviteter har vist sig at have en positiv indflydelse på vores velbefindende, og på vores kursus vil du opleve den terapeutiske virkning af maleri.

Vi skaber et rum, hvor sindet kan finde ro, og hvor du kan lade dine tanker flyde frit, mens du udforsker og udtrykker dine følelser gennem smukke kunstværker. Vores fokus går ud over blot at udvikle dine kunstneriske evner; vi ønsker også at hjælpe dig med at bruge kunsten som et kraftfuldt redskab til at forstå og udtrykke dine følelser.

Med penselstrøg og farver skaber vi sammen unikke værker, der afspejler din indre verden og bringer glæde og tilfredsstillelse. Kom og vær med til at male dig selv til ren selvomsorg og afslapning på vores malerkursus "Skab Kunst og Slap af"!

Information

Datoer

Dato Tid Sted Navn
1 Mandag 16.09.2024 14:00-16:45 FOF Aalborg Maziar Etemadi
2 Mandag 23.09.2024 14:00-16:45 FOF Aalborg Maziar Etemadi
3 Mandag 30.09.2024 14:00-16:45 FOF Aalborg Maziar Etemadi
Se alle Se færre
Maziar Etemadi
Underviser

Maziar Etemadi

Maziar Etemadi er maler, poet og filosof med mange års erfaring, herunder tidligere arbejde på både Aalborg og Århus Universitet. Nu fokuserer han på sin karriere som kunstner og filosof. Maziar har været medforfatter og redaktør på flere antologier om kunst og æstetik. I øjeblikket arbejder han på en bog om malerkunst og forskellige stilarter gennem de seneste to århundreder.

Maziar har udstillet sine værker siden 2017 både i Aalborg og Aarhus. Du kan se mere af hans kunstværker på hans Facebook-side, "Art Gallery Maz Ete."