Skip to content

Administrationen er lukket d. 13/6, vi er tilbage d.17/6 kl. 10:00.

Workshop: Bæredygtig syning

Er du interesseret i bæredygtig syning og ønsker at skabe noget unikt ud af gamle tekstiler og rester? Workshoppen "Bæredygtig syning" hos FOF Aalborg er det perfekte sted for dig. Under vejledning af vores erfarne underviser Britta Haulrik Mortensen vil du lære at omdanne genbrugsmaterialer til smukke og funktionelle beklædningsgenstande.

På Workshoppen fokuserer vi på at sy af gamle tekstiler og/eller rester for at fremme bæredygtighed og genbrug. Selvom det er en fordel at have syet før, behøver du ikke tidligere erfaring for at deltage. Alle er velkomne, uanset syfærdigheder.

Du bedes medbringe dine egne rester, duge, sengelinned eller hvad du tænker, der kan bruges til syprojekter. Hvis dugene ikke er store nok, kan vi blot bruge flere forskellige og skabe en flot miks af materialer. Medbring alt, hvad du har, og sammen vil vi sammensætte dem til kjoler, bluser, tørklæder og meget mere.
Udover genbrugsmaterialer skal du medbringe saks, tråd, knapper (det gør ikke noget, hvis de er forskellige) og diverse syting. Hvis du allerede har et mønster, som du gerne vil sy efter, så tag det endelig med. Alternativt har Britta et par mønstre med, som kan bruges.

Britta Haulrik Mortensen vil guide dig igennem processen med bæredygtig syning, dele teknikker og give individuel vejledning til alle kursister. Du vil blive inspireret til at se mulighederne i genbrugsmaterialer og udfolde din kreativitet på en miljøvenlig måde.

Tilmeld dig vores Workshop ”Bæredygtig syning" hos FOF Aalborg i dag og tag del i den spændende verden af bæredygtig mode. Med Britta Haulrik Mortensen som din underviser vil du lære at skabe smukke og personlige beklædningsgenstande ud af genbrugsmaterialer.
Gå ikke glip af denne unikke mulighed for at bidrage til en mere bæredygtig fremtid gennem din kreativitet.

Information

Datoer

Dato Tid Sted Navn
1 Onsdag 30.10.2024 13:30-16:30 FOF Aalborg Britta Haulrik Mortensen
2 Onsdag 13.11.2024 13:30-16:30 FOF Aalborg Britta Haulrik Mortensen
Britta Haulrik Mortensen

Britta Haulrik Mortensen

Britta er uddannet tilskærer på Elisabeth skolen. Hun har ydermere gået på Skals håndarbejdsskole.

Britta har haft en systue hvor hun lavede alt fra reparationer til gallakjoler. Siden 1996 har hun arbejdet i stofbutik.

"Jeg har syet det meste af mit liv, både af nyt og gammelt, bruger gerne alle mine rester til sjove projekter".

Følg Britta på Facebook eller Instagram.