Skip to content

Tegn dynamisk

Vil du lære at tegne mennesker og karakterer på en levende og spændende måde? På FOF Aalborg's kursus "Tegn dynamisk" får begyndere og let øvede tegnere mulighed for at udvikle deres færdigheder under kyndig vejledning af underviseren Camilla Petersen.

Dette kursus henvender sig primært til dem, der ønsker at lære at tegne mennesker og karakterer, så de fremstår levende og dynamiske. Uanset om du vil øve dig på croquis, tegne tegneserier eller illustrere dine egne små fortællinger, vil du få de nødvendige redskaber og vejledning til at skabe levende og dynamiske tegninger.

Kurset vil introducere dig til de klassiske tegneteknikker, som er velegnede til at skabe præcise croquis-tegninger og levende tegninger. Du vil opbygge en solid værktøjskasse med grundlæggende teknikker, der vil være nyttige, uanset om du ønsker at fortsætte som tegner eller udforske andre kunstneriske udtryk.

Camilla Petersen vil guide dig gennem de basale teknikker til at tegne mennesker og levende væsener, så de "lever" på papiret. I løbet af kurset vil I tegne hinanden som modeller (dog med alt tøjet på). Der vil også være en udflugt til byen, hvor I får mulighed for at skitsere og observere omgivelserne. Hvis du har et eget projekt, er der også mulighed for at arbejde med det under vejledning.

Ved kursets start bedes du medbringe A4 tegnepapir eller en skitseblok (helst med billigt papir og en hård bagside), en blyant i HB eller 2B samt et viskelæder.

Tilmeld dig "Tegn dynamisk" i dag og begynd din rejse ind i verdenen af levende og dynamiske tegninger. Udforsk de klassiske tegneteknikker og udvikl dine færdigheder under vejledning af Camilla Petersen.

Bemærk: Dette kursus henvender sig primært til begyndere og let øvede tegnere, der ønsker at lære at tegne mennesker og karakterer på en levende og dynamisk måde.

Information

Datoer

Dato Tid Sted Navn
1 Mandag 08.04.2024 17:00-19:35 FOF Aalborg Camilla Petersen
2 Mandag 15.04.2024 17:00-19:35 FOF Aalborg Camilla Petersen
3 Mandag 22.04.2024 17:00-19:35 FOF Aalborg Camilla Petersen
Se alle Se færre
Underviser

Camilla Petersen

Camilla Petersen er uddannet lærer og underviser nu i tegning. Hun har flere kurser fra bl.a. Viborg Animationsskole bag sig. 

Hun har tidligere undervist i klassisk tegning og croquis på Hadsten Højskole og har sin egen illustrationsvirksomhed, Snirkelspir, i Hadsund.