Skip to content

Tummel, kryb og kravl for fædre 6-11 mdr*

Tag med på vores kursus "Tummel, kryb og kravl for fædre og baby 6-11 mdr" hos FOF Aalborg og få en sjov og aktiv oplevelse med dit barn. Dette kursus er specielt designet til fædre, der ønsker at deltage i et hold, der fokuserer på fremdrift og opdrift hos deres barn. Vores dygtige underviser, Maja Svaneklink Andersen, vil guide jer igennem en række lege og øvelser, der styrker barnets motoriske færdigheder og skaber en solid grund for deres videre udvikling.

På fædreholdet vil vi arbejde med variationer af den knæ-firestående stilling og fokusere på at opbygge en stærk kerne, samt stærke arme og ben, der kan bære vægten, når babyen begynder at kravle. Vi vil også træne stabiliteten i skuldre og hofteled gennem leg og sansemotoriske øvelser. Ved at lege og udføre øvelser med bevidst håndtering af dit barn, kan du hjælpe dem med at lære deres krop bedre at kende og skabe et solidt fundament for deres motoriske udvikling.

Maja vil give dig indsigt i dit barns sansemotoriske rejse og vejlede dig gennem en række lege og øvelser, der støtter og styrker deres naturlige udviklingsmønstre. Vi fokuserer på barnets tre primære sanser: følesansen, muskel-ledsansen og balancesansen. Øvelserne er varierede og tilpasset dit barns alder, og vi sikrer, at det altid er sjovt og på barnets præmisser.

I løbet af de første 25 minutter vil I deltage i et fælles program med øvelser, herunder boldlege, bevægelseslege og sanglege. Derefter går vi ud på forskellige redskaber og fortsætter legen. Der vil være krybe-kravlebaner til dem, der er klar til det, samt gynger, rullebrætter og snurretoppe. Vi sørger for, at der er god tid til alle børn, og prisen inkluderer en forælder og et barn.

Tøv ikke med at tilmelde dig vores kursus "Tummel, kryb og kravl for fædre og baby  6-11 mdr" og få en sjov og stimulerende oplevelse sammen med dit barn. Vi glæder os til at byde jer velkommen hos FOF Aalborg!

Hvis du har tvillinger, er du også velkommen til at deltage, mod et tillæg på 200 kr. Ved tilmelding bedes du angive i kommentarfeltet, at du medbringer tvillinger, så sender vi dig en separat opkrævning. Alternativt kan du kontakte os via mail eller telefon, og vi vil hjælpe dig med tilmeldingen.

Information

Datoer

Dato Tid Sted Navn
1 Onsdag 15.05.2024 12:15-13:00 FOF Aalborg Lotte Kjeldgaard-Man
2 Onsdag 22.05.2024 12:15-13:00 FOF Aalborg Lotte Kjeldgaard-Man
3 Onsdag 29.05.2024 12:15-13:00 FOF Aalborg Lotte Kjeldgaard-Man
Underviser

Lotte Kjeldgaard-Man

Lotte Kjeldgaard-Man er en passioneret fysioterapeut bosat i Støvring med min mand og vores to skønne piger. Med en tre-årig og en ni måneder gammel datter ved min side, oplever jeg dagligt glæden ved bevægelse.

Jeg har en dyb kærlighed til at se små børn smile og udforske verden omkring dem. Den glæde, som bevægelse bringer, er uovertruffen. Da jeg selv blev mor, blev jeg grebet af magien ved babytummel og alle de særlige øjeblikke, det kan skabe.

Som certificeret babytummel instruktør har jeg dedikeret mig til at bringe denne glæde til andre forældre og deres små. Jeg glæder mig til at skabe stjernestunder og bevægelsesglæde sammen med dig og din baby på vores hold.

Tilmeld dig nu for at være en del af dette eventyr med bevægelse og glæde hos FOF Aalborg!"