Skip to content

Kontoret er lukket for ekspedition fra d. 1. juli til om med d. 6. august. God sommer

Effektiv træning for hele kroppen - hensyntagende

Effektiv træning for hele kroppen - hensyntagende

Ønsker du at træne din krop effektivt og skånsomt, selvom du har fysiske begrænsninger eller skavanker? Velkommen til vores Allround-hold med fokus på hensyntagende træning, hvor vi sammen med underviser Anna Dorte Appel arbejder med at styrke alle de store muskelgrupper.

 

Dette hold er skabt til dig, der ønsker at få en god træning af hele kroppen, uanset om du har mindre eller større fysiske udfordringer eller smerter. Med et maksimalt deltagerantal på kun 7 personer kan vi sikre, at øvelserne tilpasses dit individuelle niveau og behov.

 

På vores Allround-hold træner vi på hver vores måtte og bruger forskelligt udstyr såsom store bolde, elastikker, redondo-bolde, foamrollers med mere. Alt dette sker til glad musik, og vi sørger for at variere træningen, så du ikke keder dig.

 

Uanset om du er nybegynder eller erfaren, og uanset hvilke udfordringer du måtte have, er du velkommen til at deltage på vores Allround-hold. Lad os sammen skabe en positiv og styrkende træningsoplevelse.

 

Tilmeld dig nu, og lad os sammen arbejde på at styrke din krop og forbedre din trivsel på vores Allround-hold med Anna Dorte Appel som din dedikerede underviser. Vi glæder os til at se dig!