Skip to content

Fysio-Pilates for let øvet - hensyntagende

Ønsker du at opbygge en stærk, stabil kropskerne og forbedre din kropsbalance? Tilmeld dig vores spændende Fysio-Pilates hos FOF Aalborg!

Fysio-Pilates er den ideelle træningsmetode til dig, der ønsker at styrke de vigtige muskler tæt på leddene, der er afgørende for kropstabilitet og mobilitet. Med et særligt fokus på åndedrættet, skaber denne blide og hensynsfulde træning en rolig atmosfære, der giver plads til dyb forbindelse med din krop. På trods af det rolige tempo er Fysio-Pilates overraskende effektivt, da træningen udføres med høj kvalitet og fuldt fokus.

Vores hensyntagende hold er for alle, uanset erfaring, men med en skavank eller handicap. Som instruktør er jeg her for at guide dig gennem hver øvelse og sikre, at du forstår grundlæggende teknikker. Vi gentager de basale øvelser i hver session, men tilføjer løbende variationer og nye udfordringer for at holde træningen spændende og engagerende. Som fysioterapeut har jeg en bred vifte af tilpasningsmuligheder, så eventuelle skavanker eller udfordringer ikke hindrer din træningsrejse. Der er altid en løsning og en passende øvelse for alle.

Vores træningssessioner er omhyggeligt struktureret. Vi begynder med en grundig opvarmning for at forberede kroppen. Dernæst følger en række øvelser designet til at styrke dit kropskorset og forbedre din kropsholdning. Hver session kulminerer med en beroligende afspænding, hvor sindet kan finde ro, og kroppen kan integrere de positive virkninger af træningen.

Efter nogle måneders træning vil du mærke, hvordan Fysio-Pilates påvirker din dagligdag positivt. Din bevægelighed vil øges, styrke og stabilitet vil vokse, og eventuelle smerter vil aftage. Det er en investering i din krop og dit velvære, der vil give dig langsigtede fordele.

Kurset giver dig mulighed for at finde tid til selvomsorg og træning i slutningen af dagen. Tøv ikke med at tilmelde dig vores Fysio-Pilates kursus og begynd din rejse mod en stærkere, mere smidig og smertefri krop. Din krop fortjener det bedste - invester i dens sundhed i dag!


Information vedr. hensyntagende hold

Du kan melde dig til et hensyntagende hold, hvis du har et fysisk eller psykisk handicap, der betyder, at du ikke kan følge et af vores almindelige hold inden for det pågældende emne. Hensyntagende hold har ikke flere end syv deltagere, så du kan få individuel vejledning i forhold til de gener og skavanker, du har.

Ved tilmelding erklærer du, at du er "handicappet i forhold til emnet".

Information

Datoer

Dato Tid Sted Navn
1 Mandag 15.04.2024 16:30-18:00 FOF Aalborg Anna Dorte Appel
2 Mandag 22.04.2024 16:30-18:00 FOF Aalborg Anna Dorte Appel
3 Mandag 29.04.2024 16:30-18:00 FOF Aalborg Anna Dorte Appel
Se alle Se færre

Anna Dorte Appel

Jeg er en erfaren fysioterapeut med næsten 30 års erfaring i klinikarbejde, både briksbehandlinger, træning og hold - jeg har altid elsket arbejdet med holdene. At opleve holdenes sammenhold og store omsorg for hinanden og være med til at guide dem i deres træning er både spændende og givende. 
Til dagligt arbejder jeg på min egen klinik i Aalborg. 
Jeg underviser med hjertet, jeg synes alle kroppe fortjener respekt og omsorg herunder relevant træning. Ingen er for gamle, for svage, for tynde, for tykke eller andet - vi er alle unikke!
På mine hold vægter jeg tryghed og en god stemning. Jeg bruger musik til enten at fremme energi ved styrketræningen - eller ro ved de blide træningsformer som pilates og QiGong. 
Jeg bruger min fysioterapeutiske faglighed og sørger for at alle på holdet får udbytte af træningen ved at finde passende øvelser og niveau for alle. Mit motto er at alle kan træne og at al træning virker - ihvertfald hvis vi FÅR trænet og ikke bare overvejer det.