Skip to content
Sund-ryg

Workshop: Sund ryg

Mange mennesker oplever på et eller andet tidspunkt i deres liv rygproblemer, smerter eller gener. Hvis du ønsker at forbedre din rygs sundhed eller lindre eksisterende rygsmerter, så er denne workshop noget for dig.

På denne workshop vil vi fokusere på at øge ryggens bevægelighed, løsne op for stivhed og reducere spændinger. Uanset om du allerede har rygproblemer, oplever træthed eller ønsker at forebygge fremtidige problemer, er denne workshop skræddersyet til dig. Du skal dog være mobil nok til at kunne deltage i øvelserne på gulvet.

Workshoppen kombinerer teori og praksis og introducerer dig til forskellige metoder til at forebygge og behandle rygsmerter ved hjælp af bolde. Vi vil også udføre stående og siddende øvelser, så kom i behageligt tøj, der giver dig mulighed for at bevæge dig frit.

Fokusområder inkluderer forståelse af kroppens bindevæv og integration af åndedrætsøvelser i træningen. Gennem denne workshop vil du lære at pleje din ryg bedre, opnå større mobilitet og reducere ubehag. Tilmeld dig i dag, og tag det første skridt mod en sundere ryg!

Information

Datoer

Dato Tid Sted Navn
1 Lørdag 08.06.2024 10:00-12:00 FOF Aalborg Mia Vejrum
Underviser

Mia Vejrum