Skip to content
Yoga med fjordudsigt

Blid yoga med fjordudsigt *

Find indre ro og velvære med Søren Toft Hansen

Trænger du til at finde indre ro og nyde en betagende udsigt over Limfjorden og Egholm under din yogapraksis? Blid Yoga med Fjordudsigt hos FOF Aalborg er det perfekte kursus for dig.

Underviseren Søren Toft Hansen vil guide dig gennem en blid yogaoplevelse, der beroliger krop og sind, øger smidigheden og forbedrer dit generelle velbefindende. Nyd den smukke fjordudsigt og lad dig opsluge af en afslappende atmosfære.

På kurset vil vi arbejde med forskellige elementer, herunder:

Yin Yoga: Vi vil udforske længere liggende yogastillinger, der stimulerer dyb afspænding og øget fleksibilitet. Yin Yoga hjælper med at løsne spændinger og berolige sindet.

Rolige siddende yogaserier: Vi vil praktisere rolige yogaserier, der fokuserer på at styrke og strække kroppen på en blid måde. Disse øvelser er velegnede til at skabe balance og forbedre kropsholdning.

Korte, blide stående flows: Vi vil udføre korte, milde stående yogasekvenser, der styrker kroppen og øger energiniveauet. Disse flows er tilpasset til at passe til forskellige fysiske behov og begrænsninger.

Åndedrætsøvelser og øvelser i tilstedeværelse (mindfulness) for at hjælpe dig med at skabe forbindelse til din åndedræt og finde indre balance.

Blid Yoga med Fjordudsigt er designet til dig, der søger ekstra ro og blidhed for både krop og sind. Det er ideelt for dem, der oplever eller har oplevet stress, samt for dem, der på grund af fysiske udfordringer har brug for mere skånsomme øvelser.

Tilmeld dig Blid Yoga med Fjordudsigt hos FOF Aalborg og giv dig selv muligheden for at opleve indre ro og velvære i en unik naturskøn atmosfære.


Information

Datoer

Dato Tid Sted Navn
1 Tirsdag 16.04.2024 12:00-13:30 Vestre Fjordpark Søren Toft Hansen
2 Tirsdag 23.04.2024 12:00-13:30 Vestre Fjordpark Søren Toft Hansen
3 Tirsdag 30.04.2024 12:00-13:30 Vestre Fjordpark Søren Toft Hansen
Se alle Se færre
Søren Toft
Underviser

Søren Toft Hansen

Søren Toft Hansen har dyrket mange forskellige former for yoga siden 2006. 

Han har sin uddannelse fra Yogahuset Aalborg.  200 timer certificeret af Yoga Alliance.
Desuden er han uddannet i Yoga mod Stress ved Anne Goncalves, Vejle/København. 96 timer.

Af andre uddannelser har Søren en forskeruddannelse i historie samt en uddannelse som projektleder og udviklingskonsulent. 


"Jeg har mangeårig erfaring som underviser på alle niveauer. Fra pensionistforeninger til internationale forskerkonferencer.
Min ledetråd er, at selv de mest komplicerede emner kan formidles til alle målgrupper. Så længe man selv forstår det til bunds og så længe man taler i øjenhøjde. 

Al undervisning og formidling skal tage udgangspunkt i de enkelte deltageres interesser og forudsætninger. Men en god underviser kan være med til at skabe et undervisningsmiljø, hvor interesserne kan flytte sig. "