Skip to content

Administrationen er lukket d. 13/6, vi er tilbage d.17/6 kl. 10:00.

Gå til Yoga hos FOF

Yin og Yoga Nidra - hensyntagende

Tag en dyb indånding og dyk ned i en verden af indre ro og velvære med vores Yin og Yoga Nidra kursus!
 
Vores hold er skabt til dig, der længes efter en mere langsom og meditativ tilgang til yoga. Yin Yoga og Yoga Nidra er hjørnestenene i denne praksis, der kombinerer dybdegående stræk, restorativ yoga og fordybende meditationer.
 
Yin Yoga er en form for yoga, der fokuserer på dybe stræk og rolige bevægelser, primært udført liggende eller siddende. Vi holder stillingerne i længere tid, typisk 3 til 5 minutter, mens vi fokuserer på åndedrættet og nærværet i kroppen. Formålet er at åbne op i bindevævet, knoglerne og leddene, hvilket kan føre til øget smidighed og kropsligt velvære. Samtidig hjælper Yin Yoga med at berolige sindet og mindske stress og mentalt uro.
 
På vores kursus integrerer vi også Yoga Nidra, en dybdegående form for guidet meditation kendt som "yogisk søvn". Gennem afslappende og fordybende øvelser fører vi dig ind i en tilstand af dyb afspænding og bevidsthed, der kan hjælpe med at lindre stress og forbedre søvnkvaliteten.
 
Timen kan også omfatte ekstra lange perioder med støttede stillinger, kendt som restorativ yoga, samt åndedrætsøvelser og mindfulness-praksis.
 
Uanset om du er nybegynder eller erfaren yogi, er vores Yin og Yoga Nidra kursus designet til at give dig et frirum fra hverdagens travlhed og hjælpe dig med at finde indre ro og velvære. Tilmeld dig i dag og begynd din rejse mod en mere afbalanceret og fredfyldt tilværelse!
 

Information

Datoer

Dato Tid Sted Navn
1 Fredag 06.09.2024 10:00-11:30 FOF Aalborg Søren Toft Hansen
2 Fredag 13.09.2024 10:00-11:30 FOF Aalborg Søren Toft Hansen
3 Fredag 20.09.2024 10:00-11:30 FOF Aalborg Søren Toft Hansen
Se alle Se færre
Søren Toft
Underviser

Søren Toft Hansen

Søren Toft Hansen har dyrket mange forskellige former for yoga siden 2006. 

Han har sin uddannelse fra Yogahuset Aalborg.  200 timer certificeret af Yoga Alliance.
Desuden er han uddannet i Yoga mod Stress ved Anne Goncalves, Vejle/København. 96 timer.

Af andre uddannelser har Søren en forskeruddannelse i historie samt en uddannelse som projektleder og udviklingskonsulent. 


"Jeg har mangeårig erfaring som underviser på alle niveauer. Fra pensionistforeninger til internationale forskerkonferencer.
Min ledetråd er, at selv de mest komplicerede emner kan formidles til alle målgrupper. Så længe man selv forstår det til bunds og så længe man taler i øjenhøjde. 

Al undervisning og formidling skal tage udgangspunkt i de enkelte deltageres interesser og forudsætninger. Men en god underviser kan være med til at skabe et undervisningsmiljø, hvor interesserne kan flytte sig. "