Skip to content
Yoga med fjordudsigt

Yoga med fjordudsigt *

Find indre ro og styrke med Søren Toft Hansen

Vil du dyrke yoga i smukke omgivelser med en fantastisk udsigt over Limfjorden og Egholm? FOF Aalborg præsenterer "Yoga med Fjordudsigt" holdet, hvor du kan nyde en unik yogapraksis i det naturskønne Vestre Fjordpark. Vores erfarne underviser, Søren Toft Hansen, vil guide dig gennem en alsidig yogatime, der vil berolige både krop og sind.

På holdet "Yoga med Fjordudsigt" dyrker vi all-round yoga, som inkluderer en blanding af blide, liggende og siddende stillinger. Du vil opleve stående flows, solhilsner og længere liggende yin-stillinger. Vores undervisning tilpasses altid efter vejret, deltagerne og energiniveauet i rummet, og er tilpasset både begyndere og øvede yogaudøvere. Hver session vil omfatte åndedrætsøvelser, øvelser i tilstedeværelse (mindfulness) og en afsluttende afspænding. Indimellem vil vi også udforske længere øvelser med Yoga Nidra (yogisk søvn), der giver en dyb følelse af afslapning og hvile.

Formålet med "Yoga med Fjordudsigt" er at skabe indre ro, styrke og smidighed i kroppen samt øge det mentale velbefindende og den kropslige velvære. Du vil opleve en fordybelse i din yogapraksis og en følelse af balance og harmoni.

Før eller efter yogatimen er der rig mulighed for at nyde naturen og omgivelserne. Du kan tage en forfriskende dukkert i fjorden eller tage en svømmetur i bassinerne i Vestre Fjordpark og forlænge følelsen af velvære.

Undervisningen foregår i Fælleshuset i Vestre Fjordpark, beliggende mellem Café Salt og Livreddernes Kontor. Dette er det ideelle sted at fordybe sig i yoga og nyde den betagende fjordudsigt.

Tilmeld dig "Yoga med Fjordudsigt" hos FOF Aalborg og oplev den beroligende og styrkende effekt af yoga i et inspirerende og naturskønt miljø.



Information

Datoer

Dato Tid Sted Navn
1 Torsdag 04.04.2024 16:30-18:00 Vestre Fjordpark Søren Toft Hansen
2 Torsdag 11.04.2024 16:30-18:00 Vestre Fjordpark Søren Toft Hansen
3 Torsdag 18.04.2024 16:30-18:00 Vestre Fjordpark Søren Toft Hansen
Se alle Se færre
Søren Toft
Underviser

Søren Toft Hansen

Søren Toft Hansen har dyrket mange forskellige former for yoga siden 2006. 

Han har sin uddannelse fra Yogahuset Aalborg.  200 timer certificeret af Yoga Alliance.
Desuden er han uddannet i Yoga mod Stress ved Anne Goncalves, Vejle/København. 96 timer.

Af andre uddannelser har Søren en forskeruddannelse i historie samt en uddannelse som projektleder og udviklingskonsulent. 


"Jeg har mangeårig erfaring som underviser på alle niveauer. Fra pensionistforeninger til internationale forskerkonferencer.
Min ledetråd er, at selv de mest komplicerede emner kan formidles til alle målgrupper. Så længe man selv forstår det til bunds og så længe man taler i øjenhøjde. 

Al undervisning og formidling skal tage udgangspunkt i de enkelte deltageres interesser og forudsætninger. Men en god underviser kan være med til at skabe et undervisningsmiljø, hvor interesserne kan flytte sig. "