Skip to content

Fingerspilsguitar for let øvede

Er du en let øvet guitarist, der ønsker at dykke dybere ned i fingerspil? Så er kurset "Fingerspilsguitar for let øvede" hos FOF Aalborg det perfekte valg for dig. Underviseren, Nick Siriwadh, byder både tidligere og nye kursister velkommen til dette fortsætterkursus.

Holdet er en forlængelse af sidste års succesfulde kursus, men det er bestemt ikke for sent at hoppe med ombord. På dette kursus vil vi udforske forskellige fingerspilfigurer og koncepter inden for forskellige genrer og taktarter. For at få det maksimale udbytte af kurset anbefales det, at du allerede kan spille F og Bm som barréakkord i en musikalsk sammenhæng samt være fortrolig med at spille rene, åbne akkorder og have kendskab til basal fingerspil, som f.eks. en nem version af "House of the Rising Sun".

Du skal medbringe din egen guitar og en capo til kurset. Gennem en kombination af undervisning, øvelser og musikalsk udforskning vil du styrke dine fingerspilsteknikker og udvide dit repertoire.

Tøv ikke med at tilmelde dig kurset "Fingerspilsguitar for let øvede" og tag dit fingerspil til næste niveau. Du vil opdage nye musikalske horisonter og få mulighed for at udvikle din egen unikke stil på guitaren.


Information

Datoer

Dato Tid Sted Navn
1 Tirsdag 30.01.2024 19:30-20:15 FOF Aalborg Nick Siriwadh
2 Tirsdag 06.02.2024 19:30-20:15 FOF Aalborg Nick Siriwadh
3 Tirsdag 13.02.2024 19:30-20:15 FOF Aalborg Nick Siriwadh
Se alle Se færre
Nick Siriwadh
Underviser

Nick Siriwadh

Nick Siriwadh - Musiker, Underviser og Musikentreprenør

Jeg er en erfaren og dedikeret musiker og underviser med tre årtiers erfaring inden for musikverdenen. I løbet af min musikalske rejse har jeg medvirket i en lang række orkestre og har opbygget en bred vifte af færdigheder.

Min undervisningsspændvidde omfatter guitar, bas, ukulele og sangskrivning, og jeg har haft fornøjelsen af at være musikunderviser i mere end 13 år. Det er min tro, at musikundervisning skal være sjov og udfordrende på samme tid, og jeg arbejder hårdt på at skabe en læringsoplevelse, der engagerer mine elever og tilpasser sig deres individuelle behov og færdigheder.

Min passion for musikformidling er en konstant kilde til motivation og inspiration. Jeg elsker at dele min glæde for musikken med andre og mener, at det aldrig er for sent at lære at spille et instrument. Så uanset om du er en begynder eller en mere erfaren musiker, er jeg her for at hjælpe dig med at udforske og udvikle dine musikalske talenter.

Udover min undervisning er jeg også en musikentreprenør og er involveret i en bred vifte af initiativer og foreninger inden for musikbranchen. Jeg er stifter af Aalborg Musikportal og Aalborg Musikforening og sidder i bestyrelsen for organisationer som ORA (landsorganisation for musikere) og UHØRT Festival i København.

Klik her for at se en kort video, der giver dig et indblik i min undervisning og min lidenskab for musik.

Tilmeld dig mine kurser og lad os udforske musikkens vidunderlige verden sammen.