Skip to content

Guitar for øvede

Er du en øvet guitarist, der ønsker at tage dine færdigheder til næste niveau? Tilmeld dig kurset "Guitar for øvede" hos FOF Aalborg og udforsk en verden af musik. Underviseren, Nick Siriwadh, vil guide dig gennem en spændende musikalsk rejse, hvor du vil lære at spille kendte sange fra både fortiden og nutiden.

Dette kursus er skræddersyet til dig, der allerede har styr på de basale guitarfærdigheder og ønsker at udfordre dig selv musikalsk. Du vil få mulighed for at stifte bekendtskab med forskellige aspekter af guitarteknik, herunder akkorder, spændende rytmer, skalaer, fingerspil, teknik og rytmelære.

For at få det fulde udbytte af kurset forventes det, at du har kendskab til akkorder som F og Bm som barré og er fortrolig med basalt fingerspil i en musikalsk sammenhæng. Dette kursus vil hjælpe dig med at forfine dine færdigheder og udvide dit repertoire.

Du skal medbringe din egen akustiske guitar og en capo til kurset. Gennem en kombination af praktiske øvelser, musikalsk udforskning og individuel vejledning vil du opbygge din teknik og musikalitet på guitar.

Tøv ikke med at tilmelde dig kurset "Guitar for øvede" hos FOF Aalborg. Udforsk nye musikalske horisonter, lær at mestre forskellige stilarter og skab din egen unikke lyd på guitaren. Tag din guitarrejse til næste niveau med dette spændende kursus.

Information

Datoer

Dato Tid Sted Navn
1 Mandag 29.01.2024 17:30-19:00 FOF Aalborg Nick Siriwadh
2 Mandag 05.02.2024 17:30-19:00 FOF Aalborg Nick Siriwadh
3 Mandag 12.02.2024 17:30-19:00 FOF Aalborg Nick Siriwadh
Se alle Se færre
Nick Siriwadh
Underviser

Nick Siriwadh

Nick Siriwadh - Musiker, Underviser og Musikentreprenør

Jeg er en erfaren og dedikeret musiker og underviser med tre årtiers erfaring inden for musikverdenen. I løbet af min musikalske rejse har jeg medvirket i en lang række orkestre og har opbygget en bred vifte af færdigheder.

Min undervisningsspændvidde omfatter guitar, bas, ukulele og sangskrivning, og jeg har haft fornøjelsen af at være musikunderviser i mere end 13 år. Det er min tro, at musikundervisning skal være sjov og udfordrende på samme tid, og jeg arbejder hårdt på at skabe en læringsoplevelse, der engagerer mine elever og tilpasser sig deres individuelle behov og færdigheder.

Min passion for musikformidling er en konstant kilde til motivation og inspiration. Jeg elsker at dele min glæde for musikken med andre og mener, at det aldrig er for sent at lære at spille et instrument. Så uanset om du er en begynder eller en mere erfaren musiker, er jeg her for at hjælpe dig med at udforske og udvikle dine musikalske talenter.

Udover min undervisning er jeg også en musikentreprenør og er involveret i en bred vifte af initiativer og foreninger inden for musikbranchen. Jeg er stifter af Aalborg Musikportal og Aalborg Musikforening og sidder i bestyrelsen for organisationer som ORA (landsorganisation for musikere) og UHØRT Festival i København.

Klik her for at se en kort video, der giver dig et indblik i min undervisning og min lidenskab for musik.

Tilmeld dig mine kurser og lad os udforske musikkens vidunderlige verden sammen.