Skip to content

Spil 60’er musik (guitar, bas og ukulele)

Spil 60’er musik (guitar, bas og ukulele)

Tag med på vores kursus "Spil 60’ermusik (guitar, bas og ukulele)" hos FOF Aalborg og dyk ned i den fantastiske musik fra 1960'erne. Hvis du elsker den tidløse lyd af bands som The Beatles, Rolling Stones, Bob Dylan, Donovan og Joan Baez, så er dette kursus perfekt til dig. Du vil få mulighed for at spille sammen med andre musikelskere og samtidig forbedre dine færdigheder på dit instrument.

På kurset vil du lære at tilpasse dit spil til de ikoniske sange fra 60'erne. Vi vil fokusere på becifringsspil, men vi går også i detaljen, når sangene kræver det. Du vil opdage nye teknikker, forbedre dit greb om akkorder og lære at spille med andre musikere. Det bliver både sjovt og lærerigt, og du vil blive inspireret til at udforske og udvikle dit musikalske talent.

Kurset henvender sig til dig, der er let øvet eller øvet på enten guitar, elbas eller ukulele. Du behøver ikke at have erfaring med at spille sammen med andre før. Hvis du spiller guitar, skal du være fortrolig med akkorderne D, G, A7, Em og Am samt have kendskab til et par anslagsfigurer. Hvis du spiller ukulele, forventer vi, at du kan spille akkorderne E, Bm og B og følge med i et par nemme sange. Hvis du spiller elbas, skal du kunne spille et par nemme sange ud fra becifringer.

Medbring dit eget instrument og en capo til guitaristen. Du vil også kunne låne kniplepinde og plader på kurset, så du kan komme godt i gang.

Din underviser, Nick Siriwadh, er en rutineret og dedikeret musiker med over 30 års erfaring. Han har medvirket i adskillige orkestre og er en erfaren underviser inden for guitar, bas, ukulele og sangskrivning. Nick er passioneret omkring musikformidling og har en anerkendende pædagogisk tilgang. Han skræddersyr undervisningen til den enkelte elev og sørger for, at det er sjovt og udfordrende. Med Nick som underviser vil du blive motiveret til at udvikle dine musikalske evner og opleve glæden ved at spille sammen med andre.

Tøv ikke med at tilmelde dig vores kursus "Spil 60’ermusik (guitar, bas og ukulele)" og lad Nick Siriwadh guide dig på en musikalsk rejse tilbage til 1960'erne. Det er aldrig for sent at lære at spille et instrument, så kom og vær med!