Skip to content

Vi opdaterer vores systemer fra den 28/9 kl. 17 til og med den 2/10 kl. 05. Det vil i dette tidsrum ikke være muligt at foretage tilmeldinger.

Ukulele - begyndere

Ukulele - begyndere

Er du interesseret i at lære at spille ukulele? Så er kurset "Ukulele for begyndere" hos FOF Aalborg det perfekte valg. På dette kursus vil underviseren, Nick Siriwadh, introducere dig til ukulelens vidunderlige verden.

Ukulelen er et nemt og prisvenligt instrument, der minder om en guitar, men med færre strenge. Dette grundkursus er skræddersyet til begyndere, der aldrig har modtaget undervisning i ukulelespil. Du vil lære de mest almindelige greb, spændende rytmer og spille kendte sange, der er arrangeret specielt til ukulelen.

På kurset vil du opleve en hyggelig og afslappet atmosfære, hvor du kan lære og udforske ukulelens lyd og teknikker. Du skal medbringe din egen ukulele, men hvis du ikke ejer en endnu, anbefales det at starte med modeller som Kala KA-C eller Brunswick BU4C. Dog kan enhver ukulele bruges i første omgang.

Tag det første skridt mod at blive en dygtig ukulelespiller og tilmeld dig kurset "Ukulele for begyndere". Du vil blive overrasket over, hvor sjovt og givende det er at spille dette charmerende instrument.