Skip to content

Administrationen er lukket d. 13/6, vi er tilbage d.17/6 kl. 10:00.

Sang for begyndere

"Opdag din sangstemme - Sang for begyndere med Marie Keller Jönsson"

Har du altid drømt om at synge, men følt dig usikker på dine sangfærdigheder? Så er dette kursus skræddersyet til dig! Velkommen til "Opdag din sangstemme", hvor du får chancen for at udforske din indre sangfugl i et støttende og sjovt miljø.

Vores dygtige underviser, Marie Keller Jönsson, vil hjælpe dig med at opdage og udvikle din sangstemme, uanset om du er en absolut nybegynder eller har lidt erfaring. Marie har mange års erfaring inden for sangundervisning og vil guide dig gennem dette spændende musikalske eventyr.

På dette kursus vil du lære grundlæggende sangteknikker, åndedrætsøvelser og stemmetræning. Vi vil udforske forskellige sanggenrer, så du kan finde den stil, der passer bedst til dig. Fra pop til rock, ballader til musikalske teaterstykker - du vil få mulighed for at synge forskellige sange og opdage din personlige sangstil.

Du behøver ikke at have nogen tidligere sangoplevelse eller musikalsk baggrund for at deltage. Kurset er åbent for alle, der ønsker at udforske deres sangtalent. Marie vil skabe en afslappet og positiv atmosfære, hvor du kan føle dig tryg ved at udtrykke dig gennem sang.

Så, træd ud af din komfortzone, og lad din stemme skinne. Tilmeld dig "Opdag din sangstemme" hos FOF Aalborg i dag, og begynd din musikalske rejse med Marie Keller Jönsson som din guide. Vi ser frem til at høre din stemme synge med glæde!

Information

Datoer

Dato Tid Sted Navn
1 Torsdag 12.09.2024 11:00-11:45 FOF Aalborg Marie Keller Jönsson
2 Torsdag 19.09.2024 11:00-11:45 FOF Aalborg Marie Keller Jönsson
3 Torsdag 26.09.2024 11:00-11:45 FOF Aalborg Marie Keller Jönsson
Se alle Se færre
Marie-Keller-Jönsson
Underviser

Marie Keller Jönsson

Marie Keller Jönsson - Konservatorieuddannet Sanger og Sangpædagog

Marie Keller Jönsson er en dygtig sanger og sangpædagog med en solid uddannelse fra Det Jyske Musikkonservatorium og Syddansk Musikkonservatorium. Hendes ekspertise ligger inden for den klassiske musik, men hun har også bred erfaring med undervisning i forskellige genrer og på forskellige niveauer.
Med mange års erfaring som freelance sanger og koncertudøver i Nordjylland har Marie optrådt i en række forskellige sammenhænge, fra børnekoncerter til solistopgaver.

Hos Marie er kvalitet og stabilitet nøgleordene for god sangundervisning. Hun ser sang som et håndværk, men værdsætter samtidig en positiv og rummelig tilgang.

Marie siger: "Jeg lægger vægt på, at vi sammen definerer målene for undervisningen. Det handler ikke kun om at opnå et bestemt sangteknisk niveau, men om at skabe udvikling inden for de rammer, vi sammen sætter. Det er altid spændende at arbejde med en ny stemme og udforske, hvordan man kan frembringe det bedste potentiale."

Tilmeld dig Marie Keller Jönssons sangundervisning ved FOF Aalborg i dag og begynd din rejse mod en bedre sangstemme og musikalsk udvikling."