Skip to content

Italiensk B2

Italiensk B2

B2-niveauet er for dig, som efterhånden er rutineret sprogbruger og har brug for at få mange flere nuancer med både i skrift, tale og forståelse.

Når du har gennemført B2-niveauet vil du nemt og naturligt kunne indgå i enkel dialog med italiensktalende. Du vil kunne udtrykke dig klart og mere og mere detaljeret, så alle på mødet med den italienske kunde ved, hvad du taler om. Du vil også opleve at have fået de kompetencer med, der gør, at du begynder at være komfortabel med at gå ind i en diskussion om et emne, du interesserer dig for.

Selvom du måske endnu ikke forstår fulde sammenhænge, vil du sagtens kunne følge med i La Dolce Vita-filmen uden undertekster, på samme måde som du bliver i stand til at forstå og omsætte de væsentligste pointer i et foredrag med Francesco Totti, som du altid har været fascineret af.

Du vil begynde at forstå mere komplekse tekster, og får måske også så småt mod til f.eks. at kaste dig over skønlitteratur, måske din yndlings-Elena Ferrante-roman på italiensk, lige som du på dit arbejde eller studie pludselig får adgang til meget mere faglitteratur, fordi du nu er i stand til at få mening ud af de italienske artikler, rapporter og manualer. Også skriftligt kan du udtrykke dig mere dybdegående og ubesværet, når du f.eks. skal skrive en længere e-mail til en italiensk kunde eller lave en rejsebeskrivelse til dine bekendte i Italien.

Med andre ord er målet, at du med et gennemført B2 Øvet-sprogkursus vil føle dig så rutineret, at du kan begå dig meget naturligt og uden særlig anstrengelse på det italienske sprog – både når det gælder skrift, tale og forståelse.
 
Bemærk, at der på alle sproghold må påregnes udgifter til materialer. Bøger og andet materiale aftales med underviseren 1. mødegang.