Skip to content

Spansk Repetition A2 - B2

Har du tidligere gået til spansk, men føler, at dine færdigheder har brug for en opfriskning? Så er vores kursus i Spansk Repetition Niveau A2 til B2 det perfekte valg for dig!

Dette kursus er designet til dig, der ønsker at støve dit spanske sprog af og genopfriske de færdigheder, du tidligere har lært. Uanset om du har nået niveau A2, B1 eller B2, vil vores erfarne undervisere hjælpe dig med at genopdage og styrke din viden inden for spansk sprog og kultur.

Vi vil fokusere på at gennemgå og øve de vigtigste grammatiske strukturer, udvide dit ordforråd og forbedre din mundtlige og skriftlige kommunikationsevne på spansk. Gennem en række interaktive øvelser, dialoger og aktiviteter vil du få mulighed for at genoplive dit sprog og få det til at føles mere flydende og naturligt.

Vores undervisere vil skabe et dynamisk og støttende læringsmiljø, hvor du kan føle dig tryg ved at stille spørgsmål, få feedback og arbejde tæt sammen med dine medkursister. Vi tilpasser undervisningen efter deltagerne og sikrer, at alle får den rette udfordring og støtte til at opnå deres mål.

Tilmeld dig vores Spansk Repetition Niveau A2 til B2 kursus i dag og tag det næste skridt mod at genopdage glæden ved at mestre det spanske sprog. Lad os sammen arbejde på at forfine dine færdigheder og åbne dørene til nye sproglige og kulturelle oplevelser. Vi ser frem til at byde dig velkommen på holdet!

Information

Datoer

Dato Tid Sted Navn
1 Tirsdag 07.05.2024 09:00-10:40 FOF Aalborg Lina Dreier
2 Tirsdag 14.05.2024 09:00-10:40 FOF Aalborg Lina Dreier
3 Tirsdag 21.05.2024 09:00-10:40 FOF Aalborg Lina Dreier
Se alle Se færre
Lina Pape Dreier
Underviser

Lina Dreier

Jeg er uddannet cand. mag. i spansk og har undervist i sproget siden 1996.

Derudover har jeg undervist i dansk som andetsprog på sprogskoler og kulturforståelse og samfundsfag på gymnasiet.

Jeg elsker sprog, og jeg har min egen blog: https://blog.dreier.dk/, hvor jeg skriver om det danske og spanske sprog.

I min undervisning har jeg fokus på, kursisterne taler spansk. At de kan sige lidt på spansk allerede efter den første undervisningsgang.