Skip to content

Spansk Repetition Begynder - A1

Spansk repetition Begynder - A1

Ønsker du at fordybe dig i spansk sprog og kultur igen? Velkommen til vores kursus i Spansk Repetition, hvor vi fokuserer på at repetere og arbejde med den grammatik og det ordforråd, du allerede har lært.

Dette kursus er skabt til dig, der har gået til spansk i en eller to sæsoner og gerne vil genopfriske dine sprogfærdigheder. Vi vil dykke ned i de grundlæggende elementer i spansk grammatik og udvide dit ordforråd, så du kan føle dig mere tryg i at kommunikere på spansk.

Vores erfarne undervisere vil guide dig gennem repetitionen og give dig mulighed for at praktisere dine færdigheder gennem forskellige aktiviteter og øvelser. Uanset om det er verbets bøjninger, substantiver, adjektiver eller almindelige vendinger, vil vi arbejde på at styrke din forståelse og brug af spansk sprog.

Deltagerantal på holdet er begrænset, hvilket sikrer en intim og interaktiv læringsoplevelse. Du vil have mulighed for at stille spørgsmål, få personlig feedback og arbejde tæt sammen med vores undervisere og andre kursister.

Tilmeld dig vores Spansk Repetition kursus i dag og tag det næste skridt i din spansk sprogrejse. Lad os sammen genopdage glæden ved at lære sprog og åbne dørene til nye kulturelle oplevelser og muligheder. Vi glæder os til at byde dig velkommen på holdet!

Information

Datoer

Dato Tid Sted Navn
1 Tirsdag 07.05.2024 19:00-20:40 FOF Aalborg Lina Dreier
2 Tirsdag 14.05.2024 19:00-20:40 FOF Aalborg Lina Dreier
3 Tirsdag 21.05.2024 19:00-20:40 FOF Aalborg Lina Dreier
Se alle Se færre
Lina Pape Dreier
Underviser

Lina Dreier

Jeg er uddannet cand. mag. i spansk og har undervist i sproget siden 1996.

Derudover har jeg undervist i dansk som andetsprog på sprogskoler og kulturforståelse og samfundsfag på gymnasiet.

Jeg elsker sprog, og jeg har min egen blog: https://blog.dreier.dk/, hvor jeg skriver om det danske og spanske sprog.

I min undervisning har jeg fokus på, kursisterne taler spansk. At de kan sige lidt på spansk allerede efter den første undervisningsgang.