Skip to content

Vil du med til online undervisning? Se alle vores online kurser!

Se online kurser

De fleste aktiviteter med fysisk fremmøde - med enkelte undtagelser - sættes i bero til og med foreløbigt torsdag den 20. maj, til det af myndighederne meldes ud, at det igen er forsvarligt at genoptage vores undervisning.

Se mere
Billede af baby og voksen i skoven til træning ved FOF Aarhus

Familieliv

Hos os finder du et stort univers af aktiviteter for hele familien. Vi er med på rejsen, fra du bliver gravid, ønsker træning for gravide, gør dig klar til fødslen med fødselsforberedelse eller søger effektiv efterfødselstræning. Bliv tryg til Baby-førstehjælp, så du er klar, hvis uheldet er ude. Glæd dig til sjove timer med musik & rytmik, berigende erfaringer til babytegn eller til hyggestunder med babymassage. Til de større børn findes madlavningshold for børn og voksne, og som forældre kan I blive klogere til foredrag med førende eksperter i børn m.m. Mange af disse udbyder vi også i form af online undervisning

På denne inspirationsside kommer der løbende nye indblik i universet. Læs om kursisters oplevelse af kurser, tips til nybagte forældre, træningsvideoer og madopskrifter til overgangskosten. Trænger du til et kreativt indspark at lave med familien i weekenden? Kig i vores kreative guides.

Kig også forbi Facebooksiden På barsel med FOF Aarhus.

fødselsforberedelse

Online fødselsforberedelse

Alle har ret til en tryg fødsel. Vi har løbende nye hold, så du kan føle dig klar til din fødsel