Skip to content

Nu kan du tilmelde dig alle efterårets hold her på hjemmesiden. Og glæd dig til uge 30 - der lander det trykte katalog nemlig i din postkasse.

Baby og voksen i skoven til træning ved FOF Aarhus

Familieliv

Hos os finder du et stort univers af aktiviteter for hele familien. Vi er med på rejsen, fra du bliver gravid, ønsker træning for gravide eller ammeforberedelse, gør dig klar til fødslen med fødselsforberedelse eller søger effektiv efterfødselstræning. Bliv tryg til baby-førstehjælp, så du er klar, hvis uheldet er ude.

Vi har også lavet podcastserien Forælderskabelsen i samarbejde med jordemoder og pædagogisk antropolog Nanna Cæcilie Thrane, som både er for kommende og nybagte forældre. Her kommer Nanna blandt andet omkring graviditeten, fødslen, barselstiden - og meget mere. 

Glæd dig til sjove timer med musik & rytmik, berigende erfaringer til babymotorik eller til hyggestunder med Far- og baby tummel eller Mor-baby - træning i naturen. Til de større børn findes madlavningshold for børn og voksne, og som forældre kan I blive klogere til foredrag med førende eksperter i børn m.m. Nogle af disse udbyder vi også i form af online undervisning, hvis du foretrækker det.

På denne inspirationsside kommer der løbende nye indblik i universet. Læs om kursisters oplevelse af kurser, tips til nybagte forældre, træningsvideoer og madopskrifter til overgangskosten. Trænger du til et kreativt indspark at lave med familien i weekenden? Kig i vores kreative guides.

Kig også forbi Facebooksiden På barsel med FOF Aarhus.

Flere tilbud til dig med børn eller dig, der venter barn

Få rabat på kurser eller lyt til vores podcastserie om graviditet, fødsel og barsel 
Podcast: Forælderskabelsen

Lyt med og få blandt andet råd til graviditeten, fødslen og barselstiden

Mor og barn til babymotorik ved FOF Aarhus

før og efter fødsel

Graviditet og barsel

Se vores mange kurser til dig, der venter barn, eller dig, der er på barsel