Skip to content

Nu kan du tilmelde dig alle efterårets hold her på hjemmesiden. Og glæd dig til uge 30 - der lander det trykte katalog nemlig i din postkasse.

Operaen i Leipzig | FOF Aarhus på tur

Kulturrejser

Kulturrejser med FOF Aarhus

FOF Aarhus arrangerer hvert år flere specialrejser, som er skræddersyet til dig, der er ude efter store kulturoplevelser rundt omkring i verden.

Nye operarejser i støbeskeen 2024-2025:

Operarejse til Oslo

6.-10. oktober 2024
Rejseledere: Vibeke Lundgren Nielsen, klassisk pianist og foredragsholder, og Uffe Holmsgaard Eriksen, kirkehistoriker, ph.d. og underviser på Kulturhøjskolen.
Efterårets operarejse går til Oslo, hvor vi skal opleve Stravinskys The Rake’s Progress og Kalmans Czardasfyrstinden i det smukt beliggende operahus ved fjorden. Glæd dig også til at se det nye Munchmuseum og en udflugt til nogle af de prægtige stavkirker i Telemarken.
Se rejsen herunder og tilmeld dig.

Opera- og koncertrejse til Hamborg

12.-14. januar 2025
Rejseledere: Vibeke Lundgren Nielsen, klassisk pianist og foredragsholder, og Christian Egander Skov, historiker, ph.d. og underviser på Kulturhøjskolen.
Tag med til den historiske hansestad Hamborg, hvor vi udover den storslåede opera Der fliegende Holländer i Hamburgische Staatsoper også skal opleve en eksklusiv koncert i Elbphilharmonie.
Sættes til salg primo september 2024.

Operarejse til Leipzig

28. maj – 1. juni 2025
Rejseledere: Vibeke Lundgren Nielsen, klassisk pianist og foredragsholder, og Christian Egander Skov, historiker, ph.d. og underviser på Kulturhøjskolen.
Tag med til byen, der emmer af musik, og hvor J.S. Bach, Schumann, Mendelssohn m.fl. har sat deres dybe spor. I operaen skal vi opleve Lady Macbeth fra Mtsensk af Shostakovich og Tjajkovskijs Spar Dame. Vi besøger også udvalgte musikattraktioner og dykker ned i Leipzigs spændende historie.
Sættes til salg primo oktober 2024.

Hold dig orienteret om vores operarejser

Følg med her på siden, hvor vi holder dig opdateret, så snart der er nyt om fremtidige operarejser.
Du har også mulighed for at tilmelde dig til vores Interresseliste: Operarejser, så vil du få direkte besked på mail, om vores operarejser.

Er du tilmeldt vores nyhedsbrev, vil du være en af de første til at få besked om alle øvrige rejser og ture.

På gensyn på FOF Aarhus’ kultur-, opera- og koncertrejser!

Ribe Domkirke og J.F. Willumsen, portræt. På tur med FOF Aarhus

Korte ture og udflugter

Vil du med på kortere ture? Tag med til nær og fjern på endagsture og udforsk, kultur, natur og historie.