Skip to content

Vi har fået ny hjemmeside og arbejder på at løse tekniske problemer. Hvis du har foretaget et køb online mellem den 24/6-6/7 og IKKE har modtaget en bekræftelse og faktura pr. mail, bedes du kontakte os.

Det skal være trygt for dig at gå på aftenskole - se retningslinjerne for Covid-19

Retningslinjer ifm. Covid-19
Billede af kursister på et blomsterkursus ved FOF Aarhus, underviser Lotte Dalsgaard

Blomsterbinding

Lav flotte buketter på et kursus i blomsterbinding og blomsterdekoration

FOF Aarhus tilbyder mange forskellige blomsterkurser, hvor du kan lære at lave flotte blomsterdekorationer, buketter, kranse og andre former for blomsterpynt. Tilmeld dig et kursus i blomsterbinding, hvor du i hyggelige omgivelser lærer blomsterbinderi helt fra bunden.

Vær opmærksom på, at materialer ikke er inkluderet i kursusprisen. Medbring gerne tang, saks og limpistol.

Blomsterbindingens håndværk

På vores blomsterkurser får du en god indføring i de grundlæggende teknikker inden for blomsterbinding samt viden om, hvordan blomster tager sig bedst ud, og hvordan de bedst behandles. Få også inspiration til at arrangere pyntelige blomsterdekorationer i krukker og fade, som kan bruges til særlige lejligheder.

Sig det med blomster

Vores kurser i blomster har æstetikken i højsædet. Lad kreativiteten få frit løb, og lav dine egne flotte buketter og blomsterdekorationer, som du kan glæde familie og venner med.

Blomsterbinding til jul og påske

Til højtider som jul og påske kan du tage på et kursus i blomsterbinding, hvor du arbejder med adventskranse og juledekorationer eller skønne forårsblomster.

Filtrér

DIY - Sjov med kastanjer

Lær at lave de sødeste dyr og den fineste pynt til efterårsbordet.
- Det er sjov for både børn og voksne!