Skip to content

Nu kan du tilmelde dig alle efterårets hold her på hjemmesiden. Og glæd dig til uge 30 - der lander det trykte katalog nemlig i din postkasse.

Om FOF Aarhus

Lær af lyst og udvid din horisont! Vi giver dig plads til læring gennem vores mange kurser, foredrag og ture.

Kan du ikke se en video her? Så skal du ændre dine cookie-tilladelser på siden. Alternativt kan du se videoen på vores YouTube-kanal her.

Hvad kan du hos FOF Aarhus?

Hos FOF Aarhus kan du bl.a.:

  • Deltage i højaktuelle debatter og foredrag
  • Få fantastiske musikoplevelser
  • Udvide din verden med et sprogkursus
  • Holde dig i form på et af vores mange motionshold
  • Blive en mesterfotograf hos vores engagerede undervisere
  • Sætte krydderi på din hverdag med et madlavningskursus
  • Udleve din kreative skabertrang
  • Mærke glæden ved musik- og sangundervisning. 

Hvem er FOF Aarhus?

FOF Aarhus er en aftenskole, som tilbyder folkeoplysende voksenundervisning i Aarhus. Du kan finde os i FOF Butikken i hjertet af Aarhus, H. H. Seedorffs Stræde 7, mens vores kursusaktiviteter kan findes rundt i hele Aarhus Kommune.

FOF Aarhus udbyder ca. 3000 kurser, foredrag og udflugter årligt, hvor vi har tilknyttet omkring 600 kompetente undervisere, som står klar til at invitere dig inden for i aftenskolens verden, hvor de deler ud af deres viden, passion og evner.

FOF Aarhus er en del af FOF – Danmarks største udbyder af folkeoplysning med en bred vifte af undervisning og kulturelle arrangementer i mere end 82 kommuner. Folkeoplysning handler om livslang læring med et formål om at blive klogere på sig selv, hinanden og verdenen. Her lærer du af lyst og ikke af pligt, så derfor kan du gå i dybden med netop det, som du interesserer dig for.

Ophavsret
Tekst, grafik, billeder, lyd og andet indhold på dette website er beskyttet efter lov om ophavsret. FOF Aarhus forbeholder sig alle rettigheder til indholdet, herunder retten til at udnytte indholdet med henblik på tekst- og datamining, jf. ophavsretsloven § 11 b og DSM-direktivets artikel 4.