Skip to content

Mit liv i Israel: At bo i en konfliktzone

Mit liv i Israel: At bo i en konfliktzone

For syv år siden grundlagde Sarah Arnd Linder "Political is Personal - PiP" - et projekt, baseret på interviews med israelske og palæstinensiske kvinder, der frit fortæller, hvorledes konflikten har påvirket deres hverdag. 

I dette foredrag vil Sarah dog komme ind på sit eget, personlige forhold til Israel - sin personlige tilknytning, sine erfaringer og oplevelser i området, som har været med til at skabe hendes politiske holdninger i forhold til Israel og de palæstinensiske områder. 

Selv er Sarah datter af en israelsk far og en dansk mor, og er vokset op i Danmark, Schweiz, Frankrig og Belgien, og nu bosiddende i Israel på 17. år. Foredraget rundes af med spørgsmål fra deltagerne, hvor du velkommen er til at stille alle de spørgsmål du måtte have.

Foredraget finder sted den 23. januar kl. 19:00 - 21:00 på biblioteket i Rønne og koster 150,- kroner. Du kan tilmelde dig her: Mit liv i Israel: At bo i en konfliktzone (fof.dk)

 

Om foredragsholderen

Sarah Arnd Linder er 37 år, dansker der har boet i Tel Aviv i 17 år, hvor hun har taget det meste af sin uddannelse - Bachelor i Conflict Resolution and International Affairs fra Interdisciplinary Center Herzliya og en Masters i Mellemøsthistorie fra Tel Aviv Universitet, Israel. 

Sarah har afholdt adskillige foredrag, primært i Danmark, men også i Frankrig, Finland, Israel og ved EU-Parlamentet i Bryssel. 

Tilmelding
Tilmelding og betaling foregår via linket her: Mit liv i Israel: At bo i en konfliktzone (fof.dk)